Fiecare tată trebuie să-și învețe fiul aceste 9 adevăruri despre căsătorie

Fiecare tată ar trebui să-și învețe fiul aceste 9 lucruri.

Învață-ți fiul să devină un soț bun!

1. Fiul meu, dacă cheltui bani pentru o femeie, iar ea nu te întreabă niciodată cum i-ai câștigat și continuă să se bucure de banii tăi – nu te căsători cu ea.

2. Fiul meu, o femeie poate fi o soție bună, alta – o mamă bună. Însă dacă găsești o femeie care poate fi mamă pentru tine, pentru copiii și familia voastră, te rog să nu o pierzi niciodată.

3. Fiul meu, când vei avea familia ta – nu te uita cât de plin ai portofelul sau contul bancar; mai bine uită-te dacă soția ta zâmbește.

4. Fiul meu, dacă vrei să trăiești o viață lungă în căsătorie, permite-i femeii să fie responsabilă pentru finanțele din casă. Îi va fi greu să cheltuie tot, atunci când își va da seama de mărimea nevoilor gospodărești și a facturilor neplătite. Dacă vei fi tu responsabil pentru finanțe, soția ta va face astfel încât veți trăi mereu în sărăcie.

5. Fiule, să nu-ți lovești niciodată soția! Durerea din corpul ei nu poate fi comparată cu rana care va rămâne în inima ei. Iar cu o soție rănită, vei avea probleme în viața de familie.

6. Fiule, nu te aventura când începi să câștigi mulți bani! În loc să-i cheltui pe femei cu picioare lungi, care nu vor înțelege niciodată cât de greu ai muncit, cheltuie-i pe femeia care a fost lângă tine și te-a susținut.

7. Fiul meu, când aruncam pietricele și fluieram la fereastra casei mamei tale pentru a o chema – nu făceam asta pentru a o aduce în patul meu. Pur și simplu îmi era foarte dor de ea.

8. Fiul meu, ține minte, dacă spui că soția ta s-a schimbat – observă cum ești tu! Vei vedea că nici tu nu mai ești aceeași persoană care ai fost înainte.

9. Fiul meu, înainte de a cumpăra această mașină, mama ta mergea cu mine pe bicicletă. Nicio femeie care nu a fost alături de tine încă de la începutul călătoriei, nu ar trebui să se bucure de averea ta.