7 cele mai importante cuvinte pe care orice bărbat vrea să le audă de la femeia sa.

Se spune că femeile iubesc cu urechile – declarațiile de dragoste și cuvintele plăcute pentru ele sunt nu mai puțin importante decât acțiunile. Dar cât de des îi spui partenerului ceea ce vrea să audă?

Psihologii recomandă să-i spui bărbatului iubit aceste cuvinte și expresii și atunci firul emoțional care vă leagă – va deveni mai puternic.

1.”Te iubesc”

Primul lucru pe care vrea și trebuie să-l audă bărbatul – este recunoașterea sentimentelor. Aceste două cuvinte simple îl ajută să înțeleagă corectitudinea alegerii sale, să realizeze că ai nevoie de el, la fel cum și el are nevoie de tine. Dar nu vorbi despre iubire în fiecare minut liber – acest lucru poate deveni un iritant.

Amintește-ți: cu ajutorul acestor cuvinte plăcute faci firul emoțional care vă leagă mai puternic.

2. „Totul este bine?”

Aici poți include orice cuvinte de susținere – „Sunt cu tine”, „Spune-mi”, „Cum te simți?” și multe altele. Sunt cuvinte de grijă de care are nevoie omul drag. Spune-le sincer, ajutându-l cel puțin prin faptul că îl asculți. Partenerul are nevoie de participarea ta în viața sa.

Amintește-ți: preocuparea ta și cuvintele trebui să fie sincere, să nu fie spuse doar „din politețe”. În caz contrar, partenerul îți va răspunde la fel, iar acest lucru poate crea o fisură în relația voastră.

3. „Iartă-mă”

Un cuvânt de reconciliere. Abilitatea de a ierta și de a cere iertare este un talent deosebit. Găsește-l în tine și dezvoltă-l.

Învață să-ți admiți vinovăția, dacă între voi a avut loc o ceartă ca urmare a cuvintelor sau acțiunilor tale. Dacă ai jignit omul drag, tu trebuie să schimbi polaritatea situației de la minus la plus.

4. „Ajută-mă, te rog”

Învață să vorbești despre treburile gospodărești care trebuie făcute. Bărbatul nu-ți poate citi gândurile, în special ceea ce este scris printre rânduri. El nu va înțelege sugestiile tale „subtile”. Vorbește clar despre așteptările tale, explică-i ce este important pentru tine într-o relație și discutați despre împărțirea responsabilităților.

5. „Ești cel mai bun”

Această categorie include toate cuvintele care îmbunătățesc stima de sine a partenerului: „Arăți grozav”, „Alături de tine mă simt calmă” și multe altele. Laudă-ți bărbatul, el trebuie să se simtă la înălțime, să înțeleagă că este demn de tine.

Dacă vezi pe stradă o privire feminină îndreptată către soțul tău, spuneți-i despre asta vesel sau șoptindu-i intrigant, dar în niciun caz „nu conecta” gelozia, mai ales că nu există niciun motiv pentru ea.

6. „Fii blând cu mine”

Această categorie include toate cuvintele care caracterizează fanteziile tale erotice. Bărbatul nu are nevoie doar de diversitate, el se gândește și la plăcerea ta, iar cuvintele vor deveni un ghid pentru el. Nu-ți fie teamă să vorbești despre s*x și despre ceea ce-ți dorești în pat. Cuvintele tale vor ajuta la îmbunătățirea și diversificarea vieții voastre s*xuale.

7. „Mulțumesc”

Învață să fii recunoscătoare. Îți place când soțul tău îți mulțumește pentru cina delicioasă sau pentru seara plăcută. El merită același lucru în schimb. „Mulțumesc” poate fi pentru orice, în funcție de situație. Cu recunoștința ta, îi arăți partenerului nevoia și corectitudinea a ceea ce a făcut.

Recunoștința sinceră va deveni un motor pentru el – astfel va dori să facă și altceva: să-ți ofere un cadou frumos, să facă ordine în casă, să te invite la teatru sau la cinema, să facă ceva ce uneori eziți să îi ceri.

Complimentează-l și manifestă semne de atenție care sunt atât de importante pentru partenerul tău, iar relația voastră se va schimba în bine.