13 sfaturi care te vor ajuta să devii o femeie cu clasă.

Să fii o femeie cu clasă nu înseamnă să fii doar politicoasă și educată. Trebuie să fii o doamnă. Trebuie să crezi că ești o femeie de prima clasă și atunci o vor crede și ceilalți.

Iată ce calități ar trebui să ai:

1. Nu bârfi.

Vei întâlni persoane care nu-ți plac. Dar ceea ce te va deosebi de ceilalți este faptul că nu umilești și nu vorbești de rău. Dacă o altă femeie vorbește urât despre tine, ignor-o. Asta te va face mai mare decât ea.

2. Consideră-te o femeie cu clasă.

Nu te compara cu ceilalți, concentrează-te pe tine. Dacă tu crezi cu adevărat în tine, respectul de sine va fi vizibil și va influența modul în care te percep oamenii.

3. Bunele maniere.

Vei fi surprinsă cât de importante sunt cuvintele „mulțumesc” și „te rog” din buzele tale. Ai ajutat pe cineva care nici nu ți-a spus mulțumesc? Cu siguranță te-ai simțit jignită în acest moment. Dacă vrei să fii o femeie cu clasă – fii politicoasă și recunoscătoare.

4. Ține-ți cuvântul.

Pe asta se construiește reputația. Dacă promiți ceva, fă-o. Trebuie să fii o persoană de încredere.

5. Vorbește despre sentimentele tale.

Indiferent dacă sunt negative sau pozitive, o femeie cu clasă poate vorbi despre sentimentele ei. Poți să te enervezi – este normal. Dar țipetele nu vor rezolva nimic.

6. Fii încrezătoare.

Când mergi sau vorbești – fă-o cu încredere. Ține capul sus și spatele drept. Poziția și postura sunt importante, întrucât oamenii te judecă după prima impresie.

7. Fii sinceră.

Mulți oameni cred că o femeie de primă clasă este cea care își controlează întotdeauna acțiunile. Nu este așa. O astfel de femeie este încrezătoare, este ea însăși. Nu ești un robot. Dacă ți se întâmplă ceva, nu-ți ascunde emoțiile.

8. Îmbracă-te pentru tine.

Să fii o femeie cu clasă înseamnă să porți hainele care ți se potrivesc și în care te simți încrezătoare. La final, totul se reduce la încrederea și credința în sine.

9. Manifestă compasiune. 

Poate cunoști femei elegante și politicoase. Dar ele nu sunt reale și nici nu manifestă compasiune față de ceilalți. O femeie cu clasă, deși este încrezătoare, ea se poate pune în locul altuia și poate înțelege omul. Ea știe să asculte.

10. Ai grijă de igienă.

Nu este necesar să folosești parfumuri scumpe și unghii false pentru a arăta de primă clasă. Trebuie doar să miroși bine și să ai un corp îngrijit și curat. A te spăla – nu este costisitor.

11. Ai grijă de sănătate. 

Nu abuza de alcool, nu fuma. Nu ai nevoie de asta!

12. Fă sport. 

Nu pentru a pierde în greutate, ci pentru sănătate. Sportul ajută la eliminarea toxinelor din organism (prin transpirație). Și, de asemenea, te ajută să te simți în formă.

13. Urmărește-ți discursul.

Încearcă să nu folosești limbajul necenzurat, iar dacă se întâmplă o poți face doar cu prietenii și în situații extrem de emoționale.