11 reguli pentru a fi o amantă fericită și a evita potențialele probleme

Dacă ai de gând să te implici într-un triunghi amoros, ar fi bine să cunoști câteva reguli care te vor ajuta să eviți potențialele probleme.

1. Nu te îndrăgosti.

Majoritatea amantelor rămân amante. Dacă te îndrăgostești, vei strica totul. Trebuie să aveți o relație fără atașament, prietenie cu privilegii. Odată cu sentimentele vin așteptările și dificultățile pe care bărbatul tău nu le vrea.

2. Fii conștientă de statutul relației voastre

Urmărește-ți așteptările. Bărbatul nu va fi lângă tine când te va durea capul sau când vei dori să te plângi. Nu va fi alături nici de sărbători.

3. Fii tăcută.

Nimeni nu ar trebui să știe despre relația voastră, nu ar trebui să te trădezi singură, făcându-i semne în fața altora.

4. Fără curtare.

Nu ești iubita sau soția lui, așa că puțin probabil va organiza ceva pentru tine. A fi amantă – înseamnă doar să te culci cu bărbatul.

5. Înțelege riscurile.

Nu este vorba doar de voi. Există și femeia lui. Trebuie să înțelegi că, de fapt, îi distrugi relația sau chiar familia, mai ales dacă veți fi descoperiți.

6. Nu-l urmări niciodată.

Rețelele sociale oferă o oportunitate excelentă pentru asta, dar nu merită: nu-l urmări nici pe el, nici pe femeia lui. Nu are rost. Dacă bărbatul vrea să știi unde este, îți va spune.

7. Nu mărturisi.

Dacă relația voastră a fost descoperită, nu mărturisi nimic, lasă-i pe el să o facă. Doar nu-ți dorești reputația de amantă, chiar dacă este adevărat?

8. Stai departe de femeia lui.

Nu-ți crea singură probleme, mergând în aceleași locuri în care merge ea. Păstrează distanța. Nu faci nimic din ceea ce i-ar permite să te conecteze cu el. Dacă îi vezi împreună pe stradă, nici măcar să nu te întorci. Dacă bărbatul te urmărește online, blochează-l. Acest lucru este de prisos.

9. Nu lăsa niciodată dovezi.

Chiar și un mesaj secret, chiar și sub pretextul unei urgențe din partea unui presupus coleg, poate aduce femeia lui la tine. Nu lăsa nimic în mașina lui: știi cât de suspecte suntem noi femeile.

10. Plutește după flux.

Trebuie să înțelegi că planurile lui se pot schimba. Uneori, te poate suna spontan, alteori poate anula totul în ultimul moment. Nu pune la suflet.

11. Nu ar trebui să-ți pese de femeia lui.

Bărbatul s-ar putea să se plângă pe femeia lui. Nu este treaba ta. Nici măcar nu-i pune întrebări și nu menționa numele ei în conversație.