5 lucruri pe care nu trebuie să le spui nimănui despre bărbatul tău.

Probabil împărtășești multe lucruri cu prietenele tale, dar nici lor nu ar trebui să le spui totul despre bărbatul tău. Iată 5 lucruri pe care ar fi mai bine să le păstrezi pentru tine:

1. Mărimea bărbăției sale.

Indiferent dacă vrei să te lauzi sau să te plângi, mai bine să nu vorbești despre acest subiect. De ce? Pentru că se vor gândi doar la acest lucru când îl vor vedea data viitoare. Dacă vrei să te plângi, prietenele tale s-ar putea să te compătimească și să-ți privească bărbatul cu milă sau să facă glume pe seama lui. În orice caz, nu mai ai 16 ani, respectă-ți viața s*xuală.

2. Abilitățile sale în pat.

Deși multe fete nu și-ar trăda niciodată cea mai bună prietenă, se întâmplă uneori. Unele dintre prietenele tale ar putea fi invidioase, dorind să-ți încerce bărbatul în pat, din moment ce îl lauzi așa. Dacă este rău în pat, nici nu ar trebui să deschizi subiectul, în special dacă nu intenționezi să continui relația cu el.

3. Problemele din familia lui.

Dacă bărbatul îți împărtășește ceva personal, manifestă respect și păstrează-i secretul. Nu este familia ta, ci a lui și ți-a împărtășit aceste lucruri pentru că are încredere în tine, nu și în prietenele tale, care mai târziu s-ar putea să bârfească despre asta.

4. Tot ce nu-ți place la el.

Femeile adoră să discute cu prietenele ce nu le place în bărbați. Dar dacă le povestești despre fiecare ceartă pe care ați avut-o, vor începe să-ți trateze rău bărbatul. Tu nu le povestești și despre lucrurile bune, de aceea își fac o impresie doar din poveștile tale negative.

5. TOATE detaliile.

Prietenelor tale s-ar putea să nu le fie interesant. Ele nu vor să asculte totul despre bărbatul tău. Își vor înapoi prietenea care a fost înainte de el.