10 lucruri pe care le poți afla după felul în care te sărută bărbatul.

În ceea ce privește bărbații, faptele lor întotdeauna vorbesc mai tare decât cuvintele. Iar felul în care te sărută, îți poate spune multe despre sentimentele sale.

1. Sărutul pe buze.

Bărbatul apreciază sentimentele tale.

Un sărut rapid, cu buzele închise – este o modalitate de a te saluta sau a-și lua rămas bun. Dacă face asta acasă – ai devenit deja parte din viața și rutina lui. Dacă face acest lucru în public – ia în serios relația voastră.

2. Sărutul pe frunte.

Vrea să aibă grijă de tine.

Când bărbatul îți sărută fruntea, vrea să te protejeze. Îi place să fie cu tine, ești foarte importantă pentru el. Acesta este un gest foarte drăguț, puțin parental, dar foarte apropiat.

3. Sărutul pe mână

Flirtează.

Dacă bărbatul îți sărută mâna, în primul rând, este încrezător și acționează puțin pentru public. Ai nevoie de curaj să săruți o femeie atât de neconvențional. Dar acest lucru nu înseamnă că sentimentele sale nu sunt sincere. Cel puțin te va curta frumos.

4. Sărutul pe încheietura mâinii.

Este un gest s*xual.

Ceea ce înseamnă că te vrea, îți arată că știe cum funcționează corpul feminin și nu se teme să folosească aceste cunoștințe.

5. Sărutul pe gât.

Are sentimente romantice puternice pentru tine.

Un astfel de sărut – este o uvertură romantică. Astfel bărbatul îți spune că te vrea.

6. Sărutul cu limba.

L-ai cucerit.

Atunci când bărbatul te sărută cu limba, în special ținându-ți chipul în mâini, acest lucru arată toată forța sentimentelor sale.

7. Sărutul pe obraz.

Nu te place prea mult. 

Este mai rău decât o strângere de mână. Bărbatul pare să-ți spună că nu-i ești indiferentă, dar nici nu te vrea pentru o relație romantică și pentru sărutările cu limba.

8. Sărutul pe pleoape. 

Te apreciază.

Când un bărbat îți sărută ochii închiși, este cam ciudat. Dar astfel îți spune că te iubește. Este copleșit de sentimente pe care nu știe cum să le exprime. Și aceasta nu este doar pasiune, ci ceva mai profund.

9. Sărutul pe cap.

Îți iubește nu numai corpul. 

Acest gest poate părea și parental, dar bărbatul îți spune că este dispus să fie aproape de tine, că vrea să te protejeze și că îți iubește nu numai corpul, ci și mintea, sufletul.

10. Sărutul pe abdomen. 

Se simte confortabil cu tine.

Când bărbatul îți sărută abdomenul, îți mulțumește că ești deschisă și vulnerabilă cu el. Îți arată că se simte confortabil cu tine, precum și tu cu el. Și poate însemna, de asemenea, că își imaginează copii cu tine.