Femeia poate fi frumoasă la orice vârstă. 5 bunici celebre care arată fenomenal.

Femeia poate fi frumoasă mereu, la orice vârstă. Cei care cred că anii sunt o piedică, greșesc.

Vă prezentăm câteva bunici celebre care au peste 50 de ani, dar în același timp arată nu mai rău decât femeile de 35 de ani. Secretul – nu este chirurgia plastică, ci grija constantă de sine. Dacă ele au putut și voi puteți! Fie ca poveștile lor să vă inspire să începeți schimbarea.

1. Carmen Dell’Orefiche, 87 de ani

Femeia a intrat în cartea recordurilor Guinness ca model cu cea mai lungă carieră. Are peste 50 de ani de experiență în acest domeniu și a colaborat cu cele mai cunoscute mărci: Moschino, Lancaster, Rolex, Target, Chanel, Missoni, Lindex, Banana Republic, Elizabeth Arden și GAP. De asemenea, Carmen este doctor la Universitatea de Arte din Londra. Viața de model a impus-o să fie mereu în formă, a fost forțată să învețe să o facă. Cunoștințele ei i-au ajuns să scrie și o carte despre secretele frumuseții.

2. Yasmina Rossi, 63 de ani

Yasmina este întruchiparea vitalității, sănătății, încrederii și feminității, iar aspectul ei strălucitor și părul gri lung sunt un exemplu demn de urmat pentru mii de femei de peste 50 de ani.

Și-a început cariera de model la 40 de ani. Yasmin a fost găsită de compania Marks & Spencer, care avea nevoie doar de modele în vârstă pentru prezentarea noii colecții. Astfel a început cariera ei în acest domeniu.

3. Chris Jenner, 63 de ani

Cris este o femeie de afaceri angajată în antreprenoriat și producție. Și arată ca un model. Ea a născut șase copii și fiecare dintre fiicele sale este o celebritate. Este una dintre cele mai de succes și frumoase mame, care mai găsește timp și pentru nepoți.

4. Ellen Hector, 65 de ani

Ellen are cinci copii și patru nepoți. S-ar putea dedica nepoților, însă a ales o altă cale – cariera de a fi antrenor de fitness. Ea a dovedit că vârsta nu este un motiv pentru a renunța la sport. Pe corpul ei nu există niciun centimetru de piele lăsată și mușchi atrofiați. Mulți îi invidiază formele.

5. Melissa, 62 de ani

Era o simplă beauty-blogger, cum sunt milioane pe rețelele sociale, până când unul dintre urmăritorii ei a întrebat-o câți ani are. Melisa nu a mers niciodată la esteticieni. Ea și-a dezvoltat propria metodă de îngrijire a pielii, care exclude utilizarea cremelor hidratante și implică utilizarea continuă a preparatelor care conțin retinol.

Aceste celebrități au dovedit că femeile de peste 50 de ani pot și ar trebui să arate bine. Grija de sine – ar trebui să facă parte din rutina zilnică. Abia atunci teoria va aduce rezultate.