8 greșeli teribile pe care le fac femeile încercând să atragă un bărbat.

Cu siguranță ai făcut deja unele greșeli în relația ta, dar pe viitor poți evita multe dintre ele. Crede-mă, indiferent cine este el, următoarele lucruri îl vor îndepărta de tine:

1. Îl faci să te aștepte

Poate că acest truc a funcționat în trecut, dar nu acum. Pentru el, va fi un semn al lipsei de respect și egoism, mai ales dacă întârzii în mod deliberat. Încearcă să fii punctuală. Acest lucru chiar este s*xy.

2. Porți haine prea provocatoare.

Contrar a ceea ce cred multe femei, acest lucru nu este atractiv, indiferent dacă ești la prima întâlnire sau la o cină cu soțul. Te poți simți frumoasă și îmbrăcată, oricât de șic ar fi corpul tău. Un bărbat va aprecia faptul că te respecți și îți respecți corpul.

3. Îți aplici prea mult machiaj.

Majoritatea bărbaților apreciază frumusețea naturală. Straturile de machiaj doar îl vor respinge. Fii moderată în această chestiune, doar subliniază-ți frumusețea naturală.

4. Mănânci prea puțin.

Bărbații adoră când își pot hrăni delicios iubita și când iubita nu se rușinează să mănânce în fața lor. În plus, cei mai mulți dintre ei știu că femeile sunt timide doar la primele întâlniri, iar apoi se dovedesc a fi adevărate mâncăcioase. Așadar, nu fi prudentă, chiar dacă ești nervoasă. Relaxează-te și bucură-te de întâlnire (și de mâncare).

5. Vorbești despre fostul partener.

Evită să vorbești despre relațiile din trecut. Nu lăsa negativitatea trecutului să te împiedice să cunoști un om nou. Dacă ești deja căsătorită, amintirile despre foștii parteneri, vor fi, de asemenea, manifestarea lipsei de respect față de soț.

6. Te prefaci persoana care nu ești.

Bărbații observă imediat când femeia se preface. Abilitatea de a fi tu însăți – atrage bărbații. Dacă joci un rol doar ca să-l faci să te placă, îți creezi stres suplimentar, iar el te va respinge când te va descoperi cine ești cu adevărat.

7. Ești negativă.

Toată lumea are greutăți și ele trebuie împărtășite, dar de cele mai multe ori ar trebui să vorbești despre lucruri pozitive, ar trebui să vă faceți reciproc viața mai bună și mai distractivă, în special dacă sunteți deja căsătoriți.

8. Te consideri o prințesă.

Bărbatul nu are nevoie de o femeie perfectă. El are nevoie de o femeie adevărată care își cunoaște părțile puternice, precum și defectele. Omul potrivit le va admira.