Cu ea este al naibii de greu să te înțelegi, dar incredibil de plăcut să o iubești.

Oricât te-ai convinge că ceea ce simți pentru ea este doar o atracție carnală, o pasiune în fața căreia nu trebuie să cedezi, ea oricum va pulsa sub pielea ta, va rămâne o respirație pe gât, un sărut pe buze.

Este atrăgătoare și fermecătoare – și îți place să conștientizezi că există astfel de femei. Însă ele se nasc pentru a speria bărbații. Îi provoacă, fac aproape imposibil să fie cucerite, de aceea numai bărbații vrednici vor intra în viața lor.

Cu ele este al naibii de greu să te înțelegi – dar incredibil de plăcut să le iubești.

Ea – este gustul verii pe buzele tale. Este foc și gheață – femeia care visează în culori, dar se întristează în alb și negru.

Nu se aseamănă cu celelalte. Niciodată nu vei fi nevoit să ieși din zona de confort, pentru a vedea că dincolo de limitele posibilului există ceva incredibil.

Totuși, ca vântul schimbării, ai întâlnit-o.

Ea vorbește încet, știind că doar așa va fi auzită. Nu este perfectă, dar nu ai întâlnit niciodată o femeie mai frumoasă ca ea.

Te vei îndrăgosti ca un nebun de ciudățeniile ei și de stângăcia dulce, de viața pe care a cultivat-o în singurătate. Ea se delectează cu faptul că nu toți îi cunosc secretele, chiar dacă uneori pare o carte deschisă.

Ea poate fi foc, dar uneori ți se va părea că tu ai focul. Ea este zeița care răspândește iubirea oriunde pășește.

Dacă ți-e teamă de ea, înseamnă că nu ai descoperit-o cu adevărat. Pentru că singurul lucru pe care îl va vedea în ea omul care o va înțelege este – iubirea.

Anarhia și furtunile, contradicțiile și fricile, anxietatea și îndoielile – toate acestea le va simți alesului ei, dar numai un bărbat demn de magia ei va putea rezista acestui haos.

Ea – este femeia care miroase a libertate și a copilărie. Ea poate fi înghițită de foc, dar ești sigur că niciodată nu te vei arde, pentru că arzi la fel de fierbinte ca ea.