Cum devine viața femeii atunci când bărbatul pleacă din ea

Singurătatea – înseamnă să dormi duminica. Să te trezești când soarele îți încălzește complet camera. Înseamnă să porți tricouri largi sau pijamale și să nu-ți faci griji pentru multe lucruri, dar în același timp, să rămâi suficient de sensibilă pentru a-i compătimi pe ceilalți.

Singurătatea – înseamnă să te răsplătești pentru fiecare lucru mic, pentru că îl meriți. Înseamnă să-ți bei cafeaua pe balcon, citind o carte sau urmărind filmul preferat. Înseamnă să fii o femeie fără griji, dar destul de ocupată pentru a-ți menține productivitatea.

Singurătatea înseamnă să-ți construiești o carieră pe care o iubești. Înseamnă să economisești bani pentru călătorii, să-ți cumperi lucrurile pe care ți le dorești și să investești în viitor.

Singurătatea – înseamnă să te bucuri de propria companie și să-ți descoperi abilitățile. Înseamnă să-ți permiți să fii tu însăți. Înseamnă prietenie și sociabilitate, dar și respectarea decenței și bunelor maniere. Singurătatea este respectul pentru propria libertate și dăruirea reală.

Existența singură, viața cu această idee poate fi numită o manifestare a curajului. Oricine poate fi singur, dar numai o femeie puternică va putea fi fericită cu sine.

Singurătatea – de asemenea, este un statut. Este relația pe care o stabilești între tine, ego-ul tău, demnitate, încredere și propria parțialitate. Înseamnă să faci față neajunsurilor, să înveți să-și iubești defectele și să-ți accepți calitățile mai puțin frumoase.

Singurătatea nu este o stare proastă și nici o opțiune. Mai degrabă este – o șansă. Șansa de a învăța să depindem de noi înșine, de a avea grijă de propria bunăstare, de a ne înțelege circumstanțele și de a ne face griji pentru propria existență.

Este o ofertă să trăiești pașnic și să experimentezi adevărata fericire.

Fericirea nu poate fi găsită la cineva, ea provine din adâncul sufletului nostru. Singurătatea este alegerea de a fi fericită, este recunoașterea a ceea ce-ți aduce bucurie. Mai mult decât orice, singurătatea – este încredere. Încredere suficientă pentru a sta ferm pe picioare.

Înseamnă să apreciezi ceea ce ai. Înseamnă conceptualizarea lucrurilor de care ai nevoie, mai presus de ceea ce dorești. Singurătatea înseamnă să-ți spui: „Într-o zi nu voi mai fi singură, dar acum voi da sens vieții mele.”