Iubește omul blând. Cel care mai degrabă va suferi, decât te va dezamăgi.

Iubește oamenii blânzi. Cei a căror inimă se frânge atunci când văd un cățel jignit de copii. Cei care plâng din cauza finalului trist al filmului și se bucură de finaluri fericite.

Oameni care, în timpul sărutului îți ating sufletul cu buzele, nu inima. Sufletul este locul în care este ascuns întregul univers, iar inima este doar una dintre stelele lui.

Oamenii, a căror sensibilitate se exprimă prin fragilitate și vulnerabilitate. Iubește oamenii blânzi. Ei întâlnesc pe oricine cu zâmbet pe buze, chiar dacă nu primesc un zâmbet în schimb.

Oameni care pot găsi cuvinte de susținere pentru oricine care tocmai a aflat o veste proastă. Cei care nu pot urmări calm suferințele altora, pentru că nu vor tolera niciodată nedreptatea sau atitudinea rea față de cineva.

Iubește oamenii blânzi.

Cei care zâmbesc, chiar și în cea mai dificilă situație și a căror forță nu este lauda, ci capacitatea de a rămâne calmi. Cei care arată puternici, pentru că li se cere acest lucru. 

Oameni, care pot fi comparați cu Luna calmă, nu cu soarele arzător. Cei care văd în oameni tot ce este mai bun și sunt întotdeauna dispuși să facă totul pentru cei pe care îi iubesc.

Iubește oamenii blânzi. Cei care mai degrabă vor suferi, decât te vor dezamăgi. Cei care se străduie, nu pentru că așa este necesar, ci pentru că vor să fie cei mai buni alături de tine.

Oamenii care întotdeauna sunt dispuși să comunice și să discute orice problemă. În ciuda răspunsului tău, oamenii blânzi te vor întreba de două ori dacă totul este în ordine, pentru că ei determină starea de spirit a interlocutorului și înțeleg când trebuie să vorbească.

Protejați oamenii blânzi. Din cauza inimii lor blânde, ei adesea devin obiecte de ridiculizare.

Indiferent dacă sunt de vină sau nu, acești oameni sunt dispuși să-și ceară scuze pentru a aplana situația. Oamenii blânzi au nevoie de protecție, nu pentru că sunt slabi, ci pentru că au fost tratați cu cruzime de cei cărora le-au încredințat inima.

Fiți oameni blânzi. Fiți blânzi într-o lume plină de pietre și locuri dure. Fiți buni, pentru că astfel de oameni astăzi sunt foarte puțini și valorează mai mult decât cele mai prețioase pietre din lume.