5 trucuri folosite de bărbați pentru a câștiga încrederea femeilor.

Dragi femei, atunci când bărbații vă cântă balade și ode, înseamnă că vor să vă câștige încrederea. Dacă vi s-a întâmplat acest lucru, trebuie să învățați să fiți atente și să filtrați – acolo unde este sinceritatea și adevărul, pentru a nu cădea în capcana promisiunilor goale ale iubiților.

Există câteva trucuri de bază, minciuni, iar femeile se prind ușor.

Iată câteva dintre ele:

1. Bărbatul declară că sunteți colegi, doar colegi, nimic mai mult. Cu toate acestea, te sună deseori după orele de lucru și discută momente de lucru. Asta sugerează că momentele de lucru se vor transforma în momente mai apropiate, chiar foarte repede.

2. Când faci cunoștință cu un bărbat, el susține că nimeni nu l-a părăsit. El le-a părăsit pe toate. Începe să-și critice fostele partenere. Vorbește lucruri negative despre ele. Te bucuri, crezând că ție nu ți se va întâmpla niciodată. Dar, de fapt acesta este obiceiul bărbatului de a da vina, de a critica. Și foarte curând poți ajunge în locul fostelor partenere.

3. Bărbatul declară imediat că vrea o relație serioasă. De regulă, bărbații serioși nu aruncă astfel de fraze, înțelegând ce responsabilitate trebuie să-și asume. Ei fac asta și atât. Iar cei care vorbesc mult pe un astfel de subiect, încearcă să-și crească valoarea în ochii tăi. Pentru a obține ceva. Nu ar trebui să crezi astfel de afirmații. Pentru a-ți dori o relație serioasă, ai nevoie de timp și nu puțin.

4. Bărbatul afirmă că va fi mereu alături de tine. Gândește-te. Analizează cât de repede a fugit de la fosta parteneră. Și cum se raportează acum la ea. Este o mare iluzie să crezi că va acționa diferit în raport cu tine, că ești cea mai specială în viața lui. Exact în aceasta capcană cad multe femei.

5. Bărbatul spune că ești cea mai bună dintre toate pe care le-a avut. Ar fi bine să afli câte a avut. De fapt, în momentul în care este cu tine, el chiar poate crede asta. Fiind sub influența noilor senzații și emoții, el compară. Dar treptat, va vedea și părțile tale negative pe care altele le-au avut mai bune. Și întreaga imagine se poate schimba.

De aceea, ar trebui să înțelegi că atunci când bărbatul este fericit, el are un nou hobby – tu, are multe senzații noi, este în euforie și îți va cânta ode și balade în orice mod. Dar tu încearcă și provoacă un conflict și vei vedea ce prezintă cu adevărat. Aici se va vedea cât de mult te iubește și te prețuiește. Dacă sentimentele sale sunt sincere, atunci va rămâne cu tine. Iar dacă nu – așa e mai bine.