Test de personalitate: Ce defecte te împiedică să construiești o relație de iubire fericită.

Uneori, ne este mai ușor să înțelegem omul dintr-o parte, decât să ne înțelegem pe noi înșine. Acest test te va ajuta să afli exact ce defecte te împiedică să construiești o relație plină și fericită.

Tot ce este necesar: doar privești imaginea și vezi ce ți-a atras atenția mai întâi. Deci, dacă ai observat…

1. Omul legat 

Dacă ți-a atras atenția bărbatul, înseamnă că Eu-l tău interior este într-un conflict constant. Și nu neapărat ești în conflict cu lumea. Mai degrabă, te lupți cu tine. Din acest motiv, trebuie să te iubești. Să te accepți așa cum ești, să-ți accepți punctele tari și cele slabe, precum și tot ceea ce este între ele.  Odihnește-te de toate conflictele. Nu te mai certa, acceptă-te și iubirea te va găsi cu siguranță.

2. Gardul.

Dacă ți-a atras atenția gardul, problema ta este că nu te poți deschide celor din jur. Dacă nu vei avea curajul să te deschizi, riști să pierzi șansa de a întâlni adevărata iubire. Este clar că în acest fel încerci să te protejezi. Dar construind ziduri în jurul tău, nu numai că te vei izola de ceilalți, ci te vei zidi în ele.

Este ușor să pui un scut, dar este mult mai greu să-l elimini. Așadar, începe cu pași mici: de exemplu, încearcă să cunoști oameni noi. Dacă nu-ți asumi riscul, atunci în adâncul sufletului poți rămâne singur până la sfârșitul vieții.

3. Barca.

Dacă ai observat barca, ești persoana care stabilește standarde înalte pe care nimeni nu le poate atinge. Acesta este principalul tău defect.

Da, e bine să știm ce dorim de la o relație, pentru ca mai târziu să nu ne mulțumim cu mai puțin decât merităm. Dar, din cauza scrupulozității excesive și stricteții față de defectele altora, riști să treci cu vederea calitățile care vor acoperi părțile slabe.

Desigur, vrei să creezi o familie fericită, să-ți faci o carieră incredibilă și să întâlnești un partener care să iubească aceleași lucruri ca și tine. Dar, din cauza solicitărilor prea mari, poți pierde legătura cu realitatea și să nu mai înțelegi ce este iubirea adevărată.

Continuă să-ți urmezi visul și să stabilești standardele necesare celor pe care îi vezi ca potențiali parteneri. Dar ține cont de faptul că, cerințele mari te pot împiedica să întâlnești iubirea la care visezi atât de mult.

4. Craniul.

Obiceiul de a controla și a-ți face griji pentru tot – este defectul care îți distruge relația romantică. Îți faci griji și îți pasă prea mult de toate. Precauția nu-ți permite să vezi toată frumusețea vieții, inclusiv frumusețea relației cu partenerul.

În viața de zi cu zi, vigilența poate fi destul de utilă. Dar în cazul unei relații de dragoste, dacă nu poți depăși dorința de a controla totul, riști să pierzi multe lucruri. În același timp, nu trebuie să-ți ascunzi fricile de persoana iubită. Fii sincer cu ea – asta te va ajuta să te apropii și mai mult.