3 calități de aur ale femeii de la care nu va pleca niciun bărbat

„Tăcerea este aur”, iar o frază spusă în momentul nepotrivit poate provoca o ceartă chiar și în cea mai puternică relație. Uneori trebuie să fii capabilă să taci. Bărbatul obosit și epuizat după o zi grea de muncă, va aprecia acest lucru și va fi recunoscător pentru înțelegere și compasiune.

1. Împărtășește-i hobby-urile.

Nimic nu unește doi oameni mai mult decât activitatea comună. Iubitul tău este pasionat de sport? Ține-i companie, susțineți împreună echipa lui preferată. Iar dacă hobby-ul lui este pescuitul, treziți-vă în zori și mergeți împreună la pescuit. Timpul petrecut în aer liber îți va aduce doar beneficii.

2. Surprinde-l

Amintește-ți că de felul în care arăți depinde foarte mult relația cu persoana iubită. Cumpără-ți lenjerie frumoasă și s*xy, nu purta doar halate de baie. O femeie frumoasă și atractivă bucură ochiul masculin, stimulează dorința de a o poseda.

Lasă-l să se odihnească. Nu-l deranja cu tot felul de capricii. Respectă-i dorințele, oferă-i posibilitatea să se relaxeze, acest lucru nu numai că va îmbunătăți relația voastră, ci îl va motiva să-ți asculte dorințele.

Dacă iubitul tău s-a întors târziu acasă nu începe imediat o dispută. Îmbrățișează-l, sărută-l și spune-i că timpul petrecut fără el durează o veșnicie. Dar nu permite ca întârzierile să devină un obicei.

3. Laudă-l 

Lauda este cel mai bun mod de a combate lenea masculină. Bărbatul care vede că ajutorul lui este prețuit și de neînlocuit, este dispus să întoarcă munții. Orice bărbat este bucuros să fie un sprijin pentru femeia lui.

Fii inteligentă. O femeie inteligentă excită, sfaturile ei sunt ascultate, este mult mai interesant să cucerești o femeie educată, acest lucru trezește pasiunea în bărbat.

Fii pentru bărbatul tău prietenă, iubită, gospodină și crede-mă, el va prețui o astfel de relație și veți petrece în dragoste și fericire mulți ani!