4 motive pentru care bărbații devin indiferenți față de soțiile lor

Chiar și cea mai romantică poveste de dragoste poate ajunge la final. Și pentru răcirea sentimentelor există motive și factori determinanți. De ce bărbatul devine indiferent? De ce pentru el nu mai este atât de important să comunice cu soția lui, nemaivorbind de intimitate?

Există 4 motive pentru care bărbații treptat devin indiferenți față de soțiile lor:

1. Nașterea copilului

Nimeni nu spune că după nașterea copilului povestea din familie va continua. Dimpotrivă. Femeia se transformă în mamă, dedicându-se complet copilului, iar pentru soț și pentru sine – pur și simplu nu-i mai rămâne timp.

În consecință, ea nu mai arată ca înainte, are pungi sub ochi din cauza nopților nedormite, corpul după naștere are nevoie de mult timp pentru a reveni la forma inițială, ea simte indiferență față de ceea ce se întâmplă și ca urmare, este epuizată și obosită.

Bărbatul vede o astfel de imagine în fiecare zi. Desigur, el înțelege că femeia acum trece printr-o etapă specială, chiar încearcă să o ajute, dar mai devreme sau mai târziu sentimentele lui se răcesc și el se îndepărtează.

Pentru astfel de cazuri, există rude, bunici, mătuși, unchi, prieteni, nepoți (cel puțin pentru o seară). Nu uitați, dragi doamne, că sunteți în primul rând femei. Copilul – ar trebui să fie fericire, nu cauza destrămării familiei.

2. Problemele cotidiene

Atunci când femeia locuiește singură sau cu părinții, ea se obișnuiește cu propriile reguli. Când în viața ei apare un bărbat și ea este forțată să-i strângă șosetele de peste tot pentru a menține ordinea în casă, viața ei se întoarce cu susul în jos. Șosetele, după cum știți, sunt exact acel lucru mărunt pe care se construiește o piramidă uriașă numită – Familia.

Se încep scandalurile și certurile din cauza vaselor nespălate și încălțămintei aruncare în mijlocul holului.

Există, desigur, o cale de ieșire. Femeia ar trebui să-i explice treptat și discret despre farmecul confortului din casă, ambii trebuie să se pună de acord, să împartă responsabilitățile, să nu uite de compromisuri.

3. Controlul feminin

Atunci când partenerii se întâlnesc – ei se simt bine, se bucură. Tot ce își datorează unul altuia – este doar să fie și să iubească. Dar, din anumite motive, de îndată ce acest cuplu se căsătorește, femeia ia puterea în mâinile sale și manifestă un control excesiv, din care, bărbatul își dorește cu adevărat să scape. El începe să mintă, să caute căi de ieșire și astfel provoacă un control și mai mare.

Drept urmare, bărbatul înțelege că mariajul nu este pentru el.

4. Iubirea excesivă

Iubirea este un sentiment minunat, fără îndoială. Dar dacă femeia își iubește soțul mai mult decât pe sine, el obosește repede de asta. Grija ei constantă, acordul în orice, smerenia și bunătatea o fac o persoană slabă, în mod evident nu cea cu care s-a căsătorit.

Când iubirea este armonioasă și nu depășește linia obsesiei – în familie există fericire. El nu-i va putea oferi la fel de multă dragoste în schimb și, prin urmare, îi va fi mai ușor să caute în afara căsătoriei femeia care îl va iubi fără exagerare.