5 Lucruri pe care le face o femeie de succes și astfel atrage bărbații.

Femeile de succes sunt admirate, invidiate, imitate. Dar atractivitatea în ochii bărbaților nu este o tehnică bine dezvoltată. Ea este determinată de însăși esența succesului: autosuficiență, încredere, atractivitate externă și o porție sănătoasă de egoism feminin.

Ce este succesul? Ne înșelăm crezând că doar femeile înstărite pot fi considerate de succes. O femeie de succes este, în primul rând, o femeie fericită.

Femeia încrezătoare și autosuficientă nu trebuie să inventeze modalități de a atrage bărbații. Ea are trăsături de personalitate care îi determină atractivitatea:

1. Ea întotdeauna are grijă de sine și de bărbat

Munca, familia, casa … O femeie de succes întotdeauna va găsi timp pentru sine. Este exact acel egoism sănătos de care avem nevoie. Rezervele emoționale nu sunt nelimitate, de aceea trebuie restabilite.

În agitația vieții, va găsi timp să fie singură cu ea însăși. Să se relaxeze într-o baie aromată, să se bucure de o carte interesantă sau de un film fascinant, să meargă la spa, la fitness.

2. Femeia de succes nu concurează cu bărbații

Bărbații iubesc concurenta, dar nu și în relația cu femeile. O femeie fericită, autosuficientă, nu are necesitatea să se afirme constant din contul partenerului, dovedindu-și puterea. Dimpotrivă, ea mai degrabă va fi o sursă inepuizabilă de inspirație pentru bărbatul ei. Ea este capabilă să-l susțină, să-l motiveze la pozitivism și victorie. Bărbații se simt confortabil cu astfel de femei.

3. Nu manipulează bărbații

Femeile care se respectă nu recurg la manipulare. Ele nu vor juca un rol pentru a obține ceea ce doresc. Bărbații întotdeauna simt când sunt manipulați. Și nu le place.

4. Își permite să fie slabă.

Doar o femeie puternică își permite să fie slabă în momentele în care este necesar. O stimă de sine suficient de mare nu necesită confirmare practică imediată. Femeia de succes știe că a fi slabă – este natural, plăcut și îi permite partenerului să se simtă un bărbat adevărat, puternic.

5. Are grijă de bărbat

Să-și ceară scuze pentru cuvântul dur spus din neatenție, să manifeste grijă sinceră, să mulțumească din suflet pentru bucuria sau ajutorul oferit. Este atât de natural. Dar, în cazul în care te împiedică lupta internă cu propriile complexe, când există necesitatea să le dovedești tuturor ceva, simplul devine complicat.

O femeie de succes nu are asemenea probleme. Desigur, ea poate avea dispoziție proastă, îndoieli și poate fi supărată. Dar, nu are nevoie să dovedească, să concureze, să joace un rol. Este sinceră și binevoitoare.

Să te dizolvi în viața cuiva, să nu ai propriile interese și hobby-uri, să te adaptezi nevoilor cuiva – înseamnă să-ți pierzi individualitatea. Nu vei mai fi o persoană strălucitoare și interesantă. O femeie de succes își cunoaște prețul, trăiește viața din plin, știe să-și stabilească obiective și să le atingă. Atractivitatea ei este naturală în ochii bărbaților. Fericirea este atractivă în sine.