7 fraze pe care le rostește din greșeală bărbatul infidel.

Uneori, poate fi extrem de dificil de identificat bărbatul care are o aventură în afara căsătoriei, pentru că își ascunde bine urmele. Cu toate acestea, există anumite fraze pe care le pronunță din greșeală și cu ajutorul lor femeia poate descoperi bărbatul infidel.

1. „Astăzi voi întârzia, am mult de lucru”

Dacă această frază a devenit frecventă în vocabularul bărbatului ar trebui să fii precaută. Astfel de cuvinte sunt cea mai bună scuză pentru a masca trădarea. Și, cel mai surprinzător, este că de regulă, femeile cred necondiționat că el într-adevăr este ocupat.

2. „Nu-mi invada spațiul personal”

Da, este posibil ca bărbatul să fie un introvertit care se refugiază în singurătate. Dar, de cele mai multe ori, această frază o spune atunci când vrea să ascundă mai bine urmele infidelității și să se asigure că nu ai acces la ele, de exemplu, la telefon sau laptop.

3. „Ai înțeles totul greșit.”

Bărbatul spune această frază atunci când femeia se îndoiește de el și de scuzele sale nesfârșite.

4. „Voi face ordine singur în lucrurile mele”

Adică, bărbatul susține că el singur va spăla, va strânge, va călca așa cum are nevoie el. Desigur, dacă a fost întotdeauna un pedant, acest lucru nu este surprinzător. Dar, dacă brusc și pe neașteptate manifestă o astfel de dorință, este foarte probabil că nu vrea să-i găsești pe haine urmele trădării, de aceea nu-ți permite să te apropii de ele.

5. „Am nevoie de telefon pentru lucru”

Și nu se desparte de el nici în baie, nici în toaletă, îl ia în mâini de îndată ce deschide ochii. Acesta este cel mai evident semn că are o conversație pasională cu amanta sa și, prin urmare, este atât de dependent de acest mijloc de comunicare.

6. „Nu vreau azi”

Această frază cu certitudine indică faptul că bărbatul a primit deja o porție de dragoste din partea ei, de aceea, dă vina pe oboseală, pe durerea de cap sau pe apatie. Pentru bărbați un astfel de comportament este ciudat, de aceea, merită să te gândești și să fii atentă.

7. „Nu te voi înșela niciodată în viața mea”.

Atunci când partenerul te asigură că el va fi cel mai loial și nu va privi în direcția altor femei, cel mai probabil se protejează, își calmează conștiința. Este posibil ca relația lui în afara căsătoriei, în acest moment, să fie la cel mai înalt stadiu, iar sentimentul datoriei față de tine îl face să se expună ca fiind cel mai nobil cavaler ce va fi credincios până la moarte.