7 lucruri care semnalează că ești o fată neglijentă.

Poți fi lăudată pentru acuratețe dacă scapi în mod regulat de lucrurile uzate și îți schimbi periuța de dinți. De asemenea, este grozav dacă ai corpul curat și folosești produse cosmetice.

Dar, există indicatori ascunși ai neglijenței. Acești declanșatori nu vor rămâne neobservați. Uneori nici nu-ți dai seama că bărbații observă aceste lucruri:

1. În timpul zilei porți aceleași haine în care dormi. 

În primul rând este neigienic. În timpul zilei transpirăm, celulele noastre mor și rămân pe haine. De aceea, chiar și într-o casă foarte curată, nu ar trebui să petreci timpul și să dormi în aceeași îmbrăcăminte. După dușul de seară, poartă haine de dormit.

2. Te culci fără să-ți îndepărtezi machiajul

Sau chiar mai rău: vii cu machiajul de ieri la studii sau la muncă.

Îndepărtarea machiajului îți va lua doar câteva minute, nu uita de asta și nu fi leneșă. Sau există două opțiuni: ori îl îndepărtezi zilnic, ori nu te machiezi deloc.

3. Dezordinea în geantă. 

În geanta ta poți găsi cele mai neașteptate lucruri? Chiar și un ciot de măr?

Nu permite acest lucru. Verifică-ți periodic geanta. Și nu alege o geantă foarte mare. Cu cât geanta este mai mare, cu atât mai multe lucruri inutile vei înghesui acolo.

4. Manichiura neîngrijită

Unghiile de diferite lungimi sunt îngrozitoare.

Chiar dacă îți crești unghiile și s-a rupt doar una, celelalte trebuie scurtate la aceeași lungime. O cuticulă necurățată, de asemenea, va trăda neglijența, urmărește acest lucru. Și cel mai important, nu ieși în public cu oja ștearsă pe alocuri. Fie o îndepărtezi imediat, fie nu-ți vopsești deloc unghiile.

5. Mustața

În primul rând, trebuie să afli motivul pentru care îți crește părul pe față. Verifică-ți sistemul endocrin, fă-ți teste hormonale. Este posibil să ai un nivel ridicat al hormonilor masculini.

Pentru a scăpa de părul nedorit, penseta sau ceara îți sunt de ajutor. Poți lumina părul cu peroxid de hidrogen. În niciun caz nu-ți bărbieri mustața, deoarece va crește și mai dură.

6. Detaliile te trădează

Nu este nevoie să porți o bandă elastică la încheietura mâinii. Folosește-o în scopul prevăzut sau păstrează-o în geantă. Nu lăsa elasticul și pieptenele oriunde. Dacă mai au și fire de păr pe ele, este groaznic. Pieptenele trebuie curățat și spălat regulat.

7. Urmărește-ți discursul

Înjurăturile în niciun caz nu înfrumusețează o fată. În plus, îți afectează negativ aura. Orice emoție poate fi exprimată clar și accesibil fără înjurături. Citește mai multe cărți pentru a-ți îmbogăți vocabularul.