7 fraze feminine care vor topi inima oricărui bărbat. Nu uita să i le spui cât mai des!

Bărbatul îți acordă mai puțină atenție? Se reține adesea la serviciu, iar acasă este nesociabil? Dacă iubitul tău se îndepărtează de tine, nu te pregăti pentru despărțire.

Motivul dispoziției sale proaste ar putea fi în tine. Poate că nu-i mai spui acele cuvinte plăcute pe care i le spuneai la începutul relației. Dacă acesta este cauza, în curând lucrurile se vor aranja, trebuie doar să memorezi următoarele fraze și să le utilizezi cât mai des.

1. ”Arăți grozav!”

Bărbații adoră complimentele, așa că nu-ți fie teamă să-l lauzi. Menționează nu numai despre aspectul său frumos, ci și despre simțul umorului excelent și capacitatea de a câștiga bani. Trebuie să-l faci să înțeleagă că îl admiri și că ești mândră de el.

2. ”Mi-e dor de tine.”

Din când în când, sună-ți bărbatul la serviciu sau trimite-i mesajul text: „Mi-e dor de tine.” Crede-mă, astfel de fraze încălzesc sufletul oricărui bărbat. Dacă alesul tău este foarte ocupat și nu-i place să fie distras, spune-i aceste cuvinte când vine acasă. Și nu uita să-l îmbrățișezi și să-l săruți.

3. ”Ce ai dori să mânânci astăzi. Ce să-ți gătesc?”

Gătește ceea ce-i place. Dar imaginează-ți cât va fi fericit când va auzi această ofertă din partea ta. Bărbații adoră femeile gospodine, în special cele care sunt dispuse să-și piardă timpul liber pentru a-i surprinde plăcut.

4. ”Îți mulțumesc că exiști.”

Cel puțin uneori, ar trebui să-i mulțumești bărbatului că este așa cum este. După asemenea cuvinte, îi vor crește aripi și el va dori să-ți ofere lumea întreagă, doar să audă astfel de fraze cât mai des.

5. ”Te iubesc”

O declarație de dragoste este cel mai simplu lucru care poate îmbunătăți starea de spirit a unui bărbat. Dar, din anumite motive, multe femei uită de asta. Nu fă această greșeală. Spune-i alesului tău despre ceea ce simți.

6. ”Ha-Ha-Ha!!!”

Da, un simplu râs poate descărca chiar și cea mai tensionată atmosferă. Zâmbește cât mai des, râzi de glumele lui. Dar nu glumi pe seama  lui, altfel riști să-l jignești și să-ți distrugi relația. Un bărbat care vede zâmbetul radiant al femeii sale, se încarcă de energie și este gata să întoarcă munții pentru ochii ei fericiți.

7. ”Bărbatul meu este foarte deștept (frumos, puternic, curajos)!”

Trebuie să pronunți această frază când sunteți în compania prietenilor sau rudelor. Oricine se bucură atunci când este apreciat pe merit. Iar când acest lucru este făcut de femeia iubită, în public, bucuria se multiplică.

Folosind aceste fraze simple, nu doar că îți vei face bărbatul fericit, dar se va îndrăgosti de tine din nou. Și asta e tot ce aveți nevoie pentru o relație armonioasă!