12 semne care îți spun clar că bărbatul îți duce dorul în secret.

Cum înțelegi că bărbatul îți duce dorul în secret? Fii atentă la aceste 12 semne:

1. Încearcă să ia legătura cu tine

Probabil îți trimite link-uri interesante. Apreciază toate postările tale. Îți scrie doar ca să te întrebe ce faci, îți pune întrebări pe care le-ar putea găsi cu ușurință pe Google.

2. Îți sugerează că v-ați putea întâlni.

S-ar putea să nu-ți spună direct că îi este dor de tine și că vrea să vă întâlniți, dar poate menționa din greșeală unde își va petrece seara sau ce film ar privi la cinema.

3. Își amintește trecutul vostru

Flirtează cu tine. Își amintește glumele pe care le înțelegi doar tu. Își amintește cât de bine v-ați simțit împreună. Nu a uitat nimic. Totul e încă proaspăt în memoria lui.

4. Nu dispare mult timp fără a comunica cu tine.

Chiar dacă nu-i răspunzi, îți poate scrie din nou. S-ar putea să nu-ți scrie câteva zile, dar o săptămână cu siguranță nu va rezista să nu comunice cu tine.

5. Pare fericit atunci când vă întâlniți din întâmplare

Pupila ochilor i se dilată, nu se abține să nu zâmbească, încearcă să te atingă, îți face complimente.

6. Vrea să prelungească timpul împreună.

Când comunicați, el încearcă să prelungească conversația. Când vă întâlniți din întâmplare, te îmbrățișează mai mult decât pe ceilalți prieteni. Nu vrea să-și ia rămas bun de la tine.

7. Își amintește date importante.

Îți scrie de ziua ta. Te contactează în zilele importante pentru a-ți arăta că îi pasă.

8. Îți scrie în privat.

Nu doar că îți apreciază toate fotografiile, dar începe o conversație cu tine. Folosește fotografiile tale drept scuză pentru a afla unde ai fost și ce ai făcut. El caută subiecte pentru conversație.

9. Îl irită alți bărbați din viața ta.

El te face să înțelegi că meriți ceva mai bun. Vrea să-ți spună că îți pierzi timpul cu ei, că ai nevoie de altcineva … De fapt, este gelos.

10. Îți face complimente bine gândite.

Pune accent pe succesele și realizările tale. Îți apreciază simțul umorului și cât de confortabil se simte cu tine. Toate astea spun că te place.

11. Îți acordă atenție.

Chiar și atunci când sunteți în compania unor prieteni, el vorbește cu tine. În orice moment, zi sau noapte, îți răspunde rapid. Ești o prioritate pentru el.

12. Îți scrie când e amețit.

De fiecare dată când bea, nu se poate reține și îți scrie. Pentru că asta își dorește cu adevărat. Îi este foarte dor de tine.