10 trucuri folosite de bărbați pentru a cuceri femeia într-un timp record.

Există trăsături comune la bărbați pe care toate femeile le consideră atractive. Și există bărbați care știu despre asta și le folosesc în beneficiul lor. Ei sunt adevărați maeștri în a face o femeie să se îndrăgostească de ei, chiar dacă toată logica ei spune contrariul.

10 trucuri folosite de bărbați pentru a cuceri într-un timp record femeile.

1. Este „fierbinte” și „rece” pentru a-ți aprinde sentimentele

Din când în când, te va scălda în complimente, apoi brusc te va ocoli și te va ignora. Face acest lucru pentru a-ți spune că este interesat de tine, dar nu vrea să facă toată munca singur.

2. Nu-ți trimite mesajul imediat pentru a vedea cât de interesată ești de el.

Vrea să știe dacă ai de gând să faci cel puțin un pas în comunicarea voastră. El verifică câte eforturi trebuie să depună pentru a-ți atrage atenția. Vrea să-ți verifice nivelul de interes față de el.

3. Comunică în mod deliberat cu alte fete pentru a-și ridica valoarea în ochii tăi

Este o practică comună. Probabil ai făcut și tu asta în relațiile anterioare? În mod deliberat încearcă să te facă geloasă, să simți că ai concurență.

4. Îți va sublinia subtil și în glumă deficiențele pentru a-ți controla ego-ul.

Te va seduce, flirtând și făcând ceva pentru tine. Și atunci când te vei simți mai confortabil în compania lui, te va readuce la realitate.

5. Aproape imperceptibil își arată independența masculină.

Îți va arăta că este tipul de bărbat care poate avea grijă de tine – un bărbat care știe să îi ofere femeii acea viață de care poți fi mândră. Face parte din natura feminină să vrea să fie cu cineva care o poate asigura material.

6. Se bucură de viață în afara relației.

El face asta pentru a-ți arăta că nu-și va dedica timpul doar ție. Nu vrea să pară dependent de tine sau de relația voastră.

7. Manifestă încredere maximă în tine.

Bărbatul deștept știe că încrederea este esențială. Și va folosi acest truc atunci când este cu tine. El te va convinge că este bărbatul care merită atenția ta.

8. Își arată pasiunea pentru ceva special.

Vrea să-ți arate că este un om capabil de profunzime. Acești bărbați știu că pasiunea este unul dintre cele mai atractive lucruri.

9. Își folosește farmecul și inteligența pentru a te face să zâmbești. 

Vrea să te poți simți mereu confortabil și fericită lângă el.

10. Te atinge doar într-o manieră corectă și la momentul potrivit.

Nu subestima niciodată puterea atingerilor fizice. Un bărbat deștept știe că, dacă te atinge prea des, acest gest poate arăta ca o dorință de a accelera relația și a grăbi lucrurile. Dar, în același timp, dacă nu te atinge suficient, va deveni rece și se va îndepărta.