O femeie puternică întotdeauna simte când bărbatul nu are nevoie de ea și nu va cerși atenția lui.

Din anumite motive ciudate (probabil datorită filmelor și cărților), există opinia că scopul final al fiecărei femei – este să subjuge complet bărbatul, pentru a-l putea influența. Acest lucru este departe de adevăr.

Desigur, la un anumit nivel, toate ne dorim să fim într-o relație îndelungată, plină de dragoste, dar multe femei și-au dat seama că, de obicei, defectele bărbaților depășesc calitățile.

Bărbații nu sunt de încredere, ne pot răni ușor și toate aceste relații sunt mai degrabă o pierdere de timp.

Cu cât femeia devine mai puternică, cu atât mai puțin își face griji dacă are un iubit.

Imediat ce învață să se iubească, bărbatul o va cuceri mai greu. Ea nu va mai cădea atât de ușor în trucurile bărbaților. Nu va sta într-o parte, așteptând să o ia cineva.

Pentru că, să fim sinceri: relațiile sunt complicate. Și ar trebui începute doar atunci când îți dorești cu adevărat asta. Femeile puternice știu acest lucru, de aceea, sunt foarte pretențioase în alegerea bărbaților.

Nu avem nevoie de bărbatul care nu are nevoie de noi. Țineți minte acest lucru. În momentul în care simțim că nu suntem pe primul loc, plecăm.

Să fii cu cineva care nu-și poate determina sentimentele – este inutil. Asta ne face să arătăm disperate și obsesive, lucru care nu este pentru femeile puternice.

Am muncit prea mult asupra noastră pentru a câștiga încrederea în noi și a ne iubi. Am învățat cum să fim singure și să fim fericite. Deci, nu avem nevoie de cei indeciși.

Dacă ai norocul să atragi atenția unei femei puternice, asigură-te că nu-i furi timpul în zadar. Ea îți va aprecia onestitatea și franchețea, indiferent ce vei spune. Și nu aștepta să aibă nevoie de tine doar pentru că exiști. Nu, ea nu va face asta.