Ce trebuie să faci dacă nu-ți răspunde la mesaj? 10 sfaturi care nu-ți vor fi pe plac.

I-ai scris ieri, i-ai scris azi dimineață și la prânz, dar nu ai primit niciun răspuns. Iată ce trebuie să faci dacă nu-ți răspunde.

1. Îndepărtează telefonul.

Deconectează internetul și telefonul. În caz contrar, vei lua o decizie proastă continuând să-l privești. Nu-l urmări online, nu urmări când a fost ultima dată online. Nu te va ajuta. El a citit mesajul tău și nu-ți răspunde. Deci, amintește-ți acest lucru.

2. Nu face presupuneri.

Probabil că te-ai gândit deja la motivele pentru care nu-ți răspunde. Poate e ocupat, poate e la serviciu, poate că nu-i pari o fată interesantă. Pot fi multe motive, de aceea, nu este nevoie să faci speculații.

3. Nu-i scrie.

Știu că te simți vulnerabilă pentru că nu-ți răspunde. Dar dacă îi scrii din nou, vei avea de pierdut. Când va vedea că încerci iar și iar să-l contactezi, nu te va lua în serios. Inspiră și lasă telefonul. Trebuie să-i arăți că nu-ți pasă. Și dacă nu răspunde, este pierderea lui.

4. Dacă trebuie să-i scrii, așteaptă cel puțin o zi.

Poate că mesajul tău nu avea nevoie de un răspuns, de aceea nu ți-a răspuns. Oricum ar fi, înainte de a-i scrie din nou, așteaptă 24 de ore și scrie-i. Dacă nu-ți răspunde, atunci este clar că te ignoră în mod deliberat.

5. Distrage-te cu ceva. 

Dacă nu vei face ceva, îți vei pierde mințile. Până la urmă, îți place de el! Dar e mai bine să te întâlnești cu prietenii, să lucrezi, să studiezi – să continui să trăiești.

6. Acceptă că nu te place așa cum îl placi tu. 

Dacă îți va răspunde ceva de genul „Îmi pare rău, am uitat să-ți scriu”, chiar vrei un tip care uită să-ți răspundă? Care nu te consideră atât de importantă? Tu nu uiți niciodată să-i răspunzi?

7. Nu spune nimănui.

Probabil vrei să te plângi cuiva, dar nu fă asta. Dacă aveți prieteni comuni, cuvintele tale vor ajunge la el.

8. Nu posta nimic despre acest subiect pe rețelele sociale

Nu este nevoie să scrii fraze pasiv-agresiv, de exemplu, că oamenii ar trebui să fie sinceri unul cu celălalt. Dacă nu-ți răspunde, îți arată că nu ești importantă pentru el. Astfel de postări sunt un act imatur, în timp ce el ar trebui să se maturizeze.

9. Nu-l aștepta.

Poate crezi că doar trebuie să-i arăți cât ești de minunată, pentru ca el să înțeleagă. Dacă nu a văzut încă acest lucru, nu te merită. El nu poate găsi un moment să-ți răspundă, așa că nu-ți mai pierde timpul și nervii.

10. Respectă-te și uită-l. 

S-ar putea să te doară în continuare și este de înțeles. Dar trebuie să te miști mai departe. Nu te supăra pe el, nu-l insulta pe net, doar uită-l.

11. Nu încerca să vorbești cu el personal.

Da, vrei să știi de ce nu ți-a răspuns. Dar trebuie să înțelegi că lipsa unui răspuns, deja e un răspuns. Doar acceptă această realitate.