E mai bine să te căsătorești mai târziu, decât cu persoana nepotrivită.

Nu ești obligată să te căsătorești la 20-25 de ani. Nu ești obligată să-ți găsești dragostea fiind la liceu sau la universitate. Nu ești obligată să începi povestea de dragoste devreme.

Mai bine aștepți până când vei întâlni persoana potrivită, decât să te căsătorești cu persoana greșită, fiind tânără.

Dacă în trecut te-ai întâlnit doar cu persoane toxice, atunci nu trebuie să-ți fie  rău singură. Ar trebui să fii mândră că aștepți pe cineva mai bun. Ar trebui să fii fericită că ai decis să nu te mulțumești cu mai puțin decât meriți.

Nu există nimic rușinos să fii singură dacă ai 20 sau 30 de ani. Poți folosi acest timp pentru tine. Pentru a-ți construi o carieră. Pentru a te întâlni oamenii greșiți și a învăța din aceste experiențe. Nu există nicio regulă care să-ți spună la ce vârstă trebuie să te căsătorești.

Chiar dacă toți colegii tăi sunt deja oameni căsătoriți, nu ar trebui să simți că ai rămas în urmă. Mai bine faci ceva corect decât în grabă. Majoritatea oamenilor au ghinionul să-și întâlnească persoana la o vârstă fragedă. Iar alții trebuie să aștepte și să caute un pic mai mult.

Dacă trebuie să alegi între a fi ultima dintre prietenele căsătorite sau să te căsătorești cu omul greșit doar pentru a fi ca ceilalți, alege prima opțiune. Alege întotdeauna fericirea adevărată.

Mai bine te căsătorești mai târziu, decât să stai cu persoana greșită. Folosește-ți timpul. Ai răbdare. Nu te autoconvinge că trebuie să ai o familie până la o anumită vârstă. Nu există termene în acest sens. Dacă nu ești pregătită pentru căsătorie, nu te grăbi.

Nu lăsa societatea să te convingă să te căsătorești cu primul om pe care-l întâlnești. Trebuie să faci acest pas pentru că-l iubești, pentru că vrei să trăiești și nu-ți poți imagina viitorul fără el.

Până când nu-l găsești pe cel care este demn de iubirea ta, trebuie să rămâi singură. Așteaptă relația potrivită. Promite-ți că te vei căsători cu persoana potrivită.

Doar pentru că cei din jurul tău se căsătoresc, nu înseamnă că trebuie să faci același lucru. Așteaptă-ți bărbatul, chiar dacă durează ani. Chiar dacă durează toată viața.