8 Semne care indică o posibilă infidelitate din partea partenerei.

Desigur, înainte de a veni cu acuzații, trebuie să te asiguri că trădarea a avut loc cu adevărat. Semnele unei posibile trădări:

1. Întârzieri constante de la muncă

Dacă înainte soția ta se întorcea acasă, de exemplu, la ora 18.30, iar acum vine cu o jumătate de oră sau chiar cu două, trei ore mai târziu, ar trebui să fii atent. Poți afla despre situația reală a lucrurilor la locul de muncă de la colegii soției tale sau chiar de la superiorul ei.

2. Absențe frecvente de-acasă

Dacă soția ta era o femeie care cu greu ieșea din casă, chiar și până la magazin, iar apoi brusc pleacă la mama, la piață, la o vecină, apoi la cumpărături… Într-un cuvânt, practic nu este pe-acasă. Ar fi bine să verifici unde se retrage în mod constant.

3. Se îngrijește

Dacă înainte soția ta își depila picioarele doar înainte de a merge la mare, iar acum brusc a început să facă asta aproape zilnic, acest lucru este suspect. Nu mai puțin bănuitor este și atenția asupra igienei intime, apariția tunsorilor intime, excursii la saloanele de înfrumusețare, saloanele de bronzare, sălile de masaj, „măștile de înfrumusețare” constante pe noapte, utilizarea abundentă a parfumurilor.

4. Schimbări în aspectul exterior

O schimbare radicală a imaginii este posibilă doar în două cazuri – când femeia își dă seama că este timpul să se schimbe și o face pentru binele ei sau atunci când vrea să atragă sau să păstreze atenția unui partener. Dacă imaginea se schimbă de dragul soțului, el va fi primul care va afla despre asta – soția îi va cere o confirmare constantă prin cuvinte sau priviri.

Dacă schimbarea imaginii (o coafură nouă, schimbarea culorii părului, schimbarea garderobei etc.) se întâmplă fără participarea bărbatului și nu necesită nicio acțiune din partea lui, acesta este un simptom foarte suspect.

5. Apariția unor lucruri noi și scumpe

Poate fi vorba de bijuterii, rochii, ceasuri, telefon, geantă, produse cosmetice, pe care soția ta evident nu și le poate permite. De unde au apărut toate astea? Există probabilitatea că i-au fost dăruite de amant.

6. Apeluri și mesaje de pe numere necunoscute

Mai mult, soția ta primește aceste mesaje seara și le citește cu o expresie suspectă pe față  sau acoperind telefonul cu mâna, iese imediat din cameră. Apelurile scurte la care dă răspunsuri monosilabice sunt, de asemenea, suspecte.

7. Refuză intimitatea 

Dacă soția a început să te refuze din diverse motive sau a redus viața intimă până la o noapte pe lună, ceva nu este în regulă. Dacă în acest context nu ai observat înrăutățirea stării de spirit, apariția unor boli, dacă soția ta „înflorește”, atunci ea are o viață s*xuală. Dar nu cu tine.

8. Schimbări de comportament

Atitudinea femeii față de soțul pe care îl înșală, se va schimba cu siguranță. Dacă îl iubește și se simte vinovată față de el, atunci va deveni excesiv de atentă, grijulie, afectuoasă. Dacă nu-și iubea soțul înainte, acum va deveni mai nepoliticoasă și dură cu el.