Cea mai bună frază motivațională este alcătuită doar din 3 cuvinte.

Antreprenorul american Gary Vaynerchuk a împărtășit o frază pe care merită să o repeți în fiecare dimineață, pentru a nu uita de cele mai importante lucruri din viață.

Cea mai bună frază motivațională constă doar din 3 cuvinte: „Nu ești veșnic”. Nu încerc să te sperii. Avem o singură viață pentru a deveni fericiți. În loc să stai pe loc și să te plângi că faci ceea ce nu-ți place, trebuie doar să treci de la plângeri la acțiuni. 

Întreabă-te sincer, ceea ce faci acum te face un om de succes? Nu numai în muncă, ci în viața de zi cu zi. Omul fericit își dă seama că nu este important câți bani câștigi, ci modul în care o faci.

Când aveam puțin peste 20 de ani, petreceam mult timp înconjurat de oameni care aveau peste 90 de ani. Indiferent unde și când i-am cunoscut – îi rugam să-mi povestească despre viața lor. Toți începeau cu cuvintele „Regret că…” Unii regretau că n-au muncit mai mult… Alții că au petrecut prea puțin timp cu cei dragi. Iar alții, nu au făcut ceea ce și-au dorit cu adevărat, ci au ținut cont de voința părinților.

Dacă am învățat ceva de la acești bătrâni, atunci asta poate fi exprimat într-o singură frază:

”Nu există un moment mai bun pentru a acționa decât acum.”

Dacă ai puțin peste 20 de ani, acesta e momentul. Acum nu este momentul potrivit pentru a încerca în toate modurile să devii mai practic, să câștigi mulți bani și să-ți cumperi ceva care atrage atenția, de exemplu, o mașină de lux. Trebuie să înțelegi că ai aproximativ cinci ani pentru a-ți construi activ viața pe care ți-o dorești.

Iar dacă ai peste 40, 50, 60 de ani sau mai mulți, încă mai ai suficient timp să devii o persoană fericită. Dacă îți dorești cu adevărat – este posibil orice.

Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să folosești timpul existent pentru a deveni o persoană fericită. Acum există o mulțime de oportunități pentru a ne construi genul de viață pe care îl dorim.

În ultimii ani am observat că oamenii deseori pierd oportunitățile. Ei cred că le pot folosi în orice moment. Oamenii trăiesc de parcă au o perioadă nelimitată de timp. Cu toții știm că nu este așa.

În fiecare dimineață, expresia „Nu ești veșnic” ar trebui să te facă să te ridici din pat și să faci ceea ce vrei să faci. Ai o singură viață, o singură oportunitate. Nimic nu otrăvește viața omului mai mult decât regretele. De aceea, încetează să-ți cauți scuze și mișcă-te spre fericirea ta.