10 moduri de a-i arăta partenerului iubirea, fără să-i spui asta cu voce tare.

Uneori faptele vorbesc mai clar decât cuvintele.

Există atât de multe moduri de a-ți exprima și arăta iubirea cu ajutorul unor gesturi, care sunt mult mai elocvente decât ceea ce poți spune cu voce tare.

1. Sprijinul.

O modalitate excelentă de a-ți exprima afecțiunea este să-i arăți partenerului că ești de partea lui în orice situație dificilă. Securitatea – este o garanție a iubirii voastre, iar partenerul tău știe și apreciază acest lucru.

2. Iubește-l indiferent de dificultățile zilnice.

În fiecare cuplu există momente critice în care te întrebi de ce mai sunteți împreună. Acest lucru este normal, dar dacă înțelegi că încă există dragoste între voi, continuă să-ți iubești partenerul indiferent de orice. Depășirea perioadelor dificile este o dovadă a afecțiunii, mult mai elocventă decât expresia “Te iubesc”.

3. Îmbunătățirea reciprocă

Dacă îți ajuți partenerul să se dezvolte, iar el nu te împiedică și contribuie în orice mod la dezvoltarea ta – acesta este un semn al iubirii necondiționate.

4. Arată-i că știi când se simte rău.

Când iubim pe cineva și îl cunoaștem bine, putem simți când ceva nu este în regulă. În aceste momente, oferă-i sprijinul, fie verbal, fie prin simple îmbrățișări.

5. Scrie-i notițe.

În orice moment convenabil, amintește-i partenerului că te gândești la el. Acest lucru îi va arăta cât de mult îl iubești, indiferent de perioada în care sunteți împreună.

6. Nu uita de lucrurile mici.

Nu există nicio modalitate mai sentimentală de a-ți arăta iubirea decât amintirile despre gesturile sau momentele bune pe care le-ați trăit împreună. Vorbiți despre ele din când în când.

7. Uneori scutește-l de treburile casnice

În viața modernă de zi cu zi, repartizarea treburilor casnice este ceva normal. Nu totul ar trebui să fie doar pe umerii femeii. Dar când iubești pe cineva, din când în când îți arăți înțelegerea. După o zi grea de muncă, nu-ți întâlni partenerul cu cereri despre curățenie, gătit sau cumpărături. Fii mai atentă, dacă vezi că bărbatul este foarte obosit, lasă-i partea lui de sarcini pe mai târziu. Această înțelegere subtilă din partea femeii va menține relația și va consolida dragostea.

8. Faceți compromisuri. 

Fericirea și dragostea se bazează pe compromisuri. În caz contrar, relația ar fi de neconceput.

9. Așteaptă-l până când se întoarce acasă.

Un gest care nu are nevoie de cuvinte, este elocvent în sine. Rămâi trează până când iubitul tău se întoarce acasă. Astfel îi arăți grija și afecțiunea ta.

10. Îmbrățișează-l și sărută-l fără motiv.

Contactul fizic este foarte important. Și nu este vorba despre viața intimă. O îmbrățișare simplă, fără niciun motiv, este suficientă pentru a-i arăta afecțiunea.