10 modalități sigure de a-ți îmbunătăți starea de spirit pentru mult timp

Există modalități evidente care ne îmbunătățesc starea de spirit – mâncarea gustoasă, vinul bun, întâlnirile plăcute, cumpărăturile, o excursie într-un oraș de vis…

Însă în acest articol vrem să-ți împărtășim lista noastră. Aceste metode sunt bune, deoarece funcționează pentru o lungă perioadă de timp. Alege ceea ce ți se potrivește și încearcă!

1. Vizitează un loc care îți provoacă amintiri plăcute. De exemplu, satul bunicii sau locurile unor întâlniri de neuitat. Vei simți din nou acele emoții vii, deși cu o tristețe ușoară că anii au trecut.

2. Masajul sau tratamentele spa. Cu ajutorul lor vei îndepărta stresul și blocurile, după care vei simți o creștere a energiei și inspirației.

3. Vorbește cu o persoană apropiată despre toate grijile și tristețile tale.

4. Pictează-ți unghiile cu un lac luminos. Orange, verde și albastru sunt cunoscute pentru efectele lor pozitive asupra stării de spirit.

5. Citește o carte bună sau urmărește un film pozitiv. Nu uita să-ți iei înghețata preferată 🙂

6. Petrece timpul în singurătate. Întinde-te, ascultă muzică plăcută sau bea o ceașcă de ceai pe balcon. Acest lucru te va ajuta să-ți refaci pacea interioară și armonia, chiar dacă uneori ne este foarte dificil să fim singuri cu gândurile noastre.

7. Cumpără-ți un ulei aromatic, un miros care ți se potrivește. Aromele au un efect rapid și eficient. Cei mai populari ”amelioratori” ai stării de spirit sunt: menta, iasomia și toate aromele de citrice.

8. Concentrează-te asupra unui proiect interesant – planifică o călătorie lungă, pregătește o vacanță pentru prietenii tăi/ o surpriză neobișnuită / un cadou / adună o echipă de prietene și participă la un quest intelectual. Aici vei avea și creativitate, și entuziasm și vei obține plăcere din comunicare.

9. Privește fotografiile vechi. Să-ți amintești evenimentele, întâlnirile și momentele fericite – te încarcă de pozitivism.

10. Cumpără-ți pantofi noi și bucură-te de fiecare dată când te uiți la ei. Desigur, confortabili, pentru ca nimic să nu-ți umbrească fericirea!