9 semne clare care îți spun că ai de-a face cu o femeie singură.

Uneori singurătatea interioară nu poate fi ascunsă.

1. Anotimpul ei preferat este – toamna.

Pentru că toamna e timpul potrivit pentru a visa, a fi tristă, a-ți aminti de toți bărbații care ți-au frânt inima. Toamna – este perioada așteptărilor, totalizărilor și speranța că vei întâlni fericirea, deși cu o notă de melancolie.

2. Ea arată întotdeauna bine.

În primul rând, pentru a atrage atenția bărbaților, și în al doilea rând, pentru că aspectul frumos este stilul ei de viață care îi confirmă autosuficiența și încrederea în sine.

3. Nu iubește ziua femeii și ziua îndrăgostiților

Pentru că aceste sărbători sunt pentru a primi felicitări de la bărbați. De aceea, se va preface că aceste zile nu există deloc și va petrece ziua satisfăcându-și capriciile și dorințele.

4. Are un hobby căruia îi dedică mult timp. 

Femeia singură are suficient timp pentru asta și, mai presus de toate, are nevoie de hobby-uri pentru a simți că viața ei nu este goală.

5. Are mulți prieteni

Femeile singure, de regulă, sunt foarte sociabile, își fac ușor noi cunoștințe și se simt relaxate în orice companie. Iubesc petrecerile zgomotoase, ieșirile cu prietenii și cu plăcere se înconjoară de oameni noi și interesanți.

6. Vorbește fără teamă despre trecut

Pentru că discuțiile pustii și bârfele nu înseamnă nimic pentru ea. Femeia singură își apreciază experiența de viață, ea este conștientă de ceea ce a obținut din ea și cu încredere o împărtășește.

7. În ciuda tuturor lucrurilor, ea crede în dragoste

Indiferent cât de multe răni au fost în sufletul femeii singure, ea încă mai crede în dragoste și așteaptă bărbatul unic care o va accepta, o va aprecia și o va înconjura cu dragoste și sprijin.

8. Se distrează pe seama prietenelor căsătorite. 

Bineînțeles, fără răutăți. În cele din urmă căsătoria este o rutină de griji,  responsabilități, obligațiuni și multă răbdare și rezistență. Iar femeia singură trăiește numai pentru sine, fără să se uite și să se adapteze după cineva.

9. Este prea s*xy

Uneori, fără să-și dea seama, femeia singură își creează o imagine prea s*xy, vulgară. Ea face asta inconștient, pentru că e la vânătoare, iar pentru a atrage bărbații imaginea provocatoare este cel mai bun atu.