Bărbatul este îndrăgostit de tine, dacă face aceste 5 lucruri.

După cum știți, nu toți bărbații pot vorbi frumos. De aceea, psihologii recomandă să acordați atenție gesturilor, expresiilor faciale și acțiunilor bărbaților. Ele vor dezvălui mai bine decât toate cuvintele adevărata lor atitudine. Învățați să înțelegeți limbajul corpului și gesturile. Este un lucru foarte util.

La prima vedere, aceste semne nu sunt deloc vizibile. Dar suntem siguri că după ce veți citi acest articol, veți fi atente la aceste semne non-verbale ale iubirii.

Deci, bărbatul cu siguranță iubește, dacă manifestă aceste semne de atenție…

1. În prezența ta zâmbește.

În același timp, simți că el se bucură sincer să te vadă. Bărbatul nu trebuie să se prefacă în prezența ta, se simte liber. Un zâmbet plin de bucurie spune că este mulțumit și îndrăgostit de tine. Zâmbetul – este cea mai bună dovadă a simpatiei și iubirii.

2. Bărbatul vrea să te îmbrățișeze.  

Dacă bărbatul încearcă să te atingă, să te ia de mână sau să te îmbrățișeze, acesta este un semn clar al iubirii. El vrea să simți dragostea lui la nivel fizic.

3. Te privește direct în ochi și nu evită contactul vizual

Acesta este un semn sigur al iubirii și pasiunii din partea bărbatului. Într-un grup de oameni el vorbește mai mult cu tine, se uită numai la tine și toată seara o dedică numai comunicării cu tine. În acest caz, felicitări! Cu siguranță este îndrăgostit de tine. Întotdeauna vei simți privirea unui bărbat îndrăgostit, chiar dacă se află în compania altor oameni, departe de tine.

4. Un bărbat îndrăgostit va încerca să te facă fericită.

El este dispus să renunțe la principiile și compromisurile sale de dragul fericirii tale. Chiar dacă dorințele voastre nu coincid, un bărbat îndrăgostit va găsi o cale de ieșire, astfel încât ambii să fiți mulțumiți.

5. Fii atentă la bărbatul care se află alături de tine. 

Probabil el de mult timp este îndrăgostit în secret de tine, doar că este timid și se rușinează să-ți spună despre asta. Dacă în prezența ta bărbatul se comportă așa, poți fi sigură că este îndrăgostit de tine.