5 Obiceiuri proaste care încet, dar sigur distrug relațiile

Există obiceiuri proaste pe care ar trebui să le evitați, dacă nu doriți să rămâneți singuri.

1. Utilizarea excesivă a dispozitivelor digitale

Telefoanele și gadget-urile sunt principalii “vinovați” care separă oamenii. Atenția – este cel mai generos lucru pe care îl poți oferi celui pe care îl iubești cu adevărat.

Acum oamenii stau împreună la masă, dar nu-și pot ridica privirea pentru a se privi în ochi.

2. Incapacitatea de a comunica

Totuși mesajele text și rețelele sociale nu pot înlocui conversațiile autentice. Conexiunile emoționale nu se încadrează în aceste dispozitive de comunicare simplificate și, prin urmare, sunt deseori înțelese greșit, generând sentimente și conflicte dăunătoare, care puteau fi evitate dacă se purtau discuții reale.

Multe cupluri și-au pierdut abilitățile conversaționale, care îi ajută să se apropie. În viață, cele mai intime legături se bazează pe momentele vulnerabile ale deschiderii oamenilor. Atunci când își exprimă sentimentele față în față, ei cresc împreună. Da, sună înfricoșător, dar merită.

3. Căutarea unui parter nou, mai bun.

Experții numesc această stare sindromul “cu un picior după ușă”. Omul de parcă ar stabili ce este în neregulă cu partenerul său, în loc să se gândească cum să rezolve această problemă.

Este foarte trist să fii “cu un picior după ușă”, pentru că astfel nu poți afla niciodată ce fel de conexiune se putea stabili între voi. Pierzi oportunitatea de a înțelege cum este atunci când doi oameni lucrează pentru binele relației, când sunt implicați în ceva cu adevărat important.

4. Compararea cu alte relații

Nu faceți asta, deși este dificil. Imaginile momentelor fericite ale altor cupluri sunt un portret nerealist, dar este ușor să credem că ceilalți par a fi mai îndrăgostiți, mai fericiți. Nu contează cât de dificilă este relația, niciodată nu recurgeți la comparație. Comparația este toxică.

5. Pierderea scânteii

Trebuie să-ți tratezi viața s*xuală precum celelalte aspecte importante ale igienei din viața ta. Asumarea responsabilității pentru nevoile tale s*xuale și dorința de a învăța împreună cu partenerul cum să vă satisfaceți reciproc – este unul dintre cele mai puternice mecanisme pe care toate cuplurile ar trebui să-l consolideze.

Relația cu cineva este întotdeauna dificilă. Confruntarea a două caractere, interese, nevoi duce, în cele mai multe cazuri, la mari provocări pentru ambele persoane. Pentru a evita multe neînțelegeri, certuri și chiar despărțirea, este necesar să determinați importanța acestei relații și să încercați să evitați situațiile de mai sus.