Aceste 10 fraze îți spun că ești foarte importantă pentru bărbat.

Bărbații nu întotdeauna își mărturisesc direct iubirea. Însă există fraze care vorbesc mai clar decât orice confesiune. Dacă ți le spune, atunci ești foarte importantă pentru el.

1. ”Ai ochi frumoși.”

Frumusețea ochilor o observă doar bărbatul care se uită atent în ei. Ceea ce înseamnă că este interesat de lumea ta interioară, de sufletul tău. Este un semn că are sentimente serioase.

2. ”Îmi place îmbrăcămintea ta.”

De obicei, bărbații spun “arăți bine” sau “ești frumoasă astăzi”. Dar dacă îți complimentează ținuta, înseamnă că acordă atenție detaliilor și vrea să te impresioneze.

3. ”E distractiv / interesant cu tine .”

Mulți bărbați nu iau în serios umorul feminin, considerând femeile incapabile să facă glume. Dacă îți spune că ai un simț al umorului excelent, înseamnă că te place cu siguranță.

4. ”Mă înțelegi…”

Dacă bărbatul îți spune că îl înțelegi ca nimeni altcineva, el vede în tine mai mult decât o femeie. Astfel îți spune că între voi a apărut o legătură spirituală puternică și el apreciază acest lucru.

5. ”Ar trebui să ne vedem mai des.” 

Aceasta frază poate fi auzită mai des din gura femeilor. Bărbații încearcă să evite întâlnirile prea frecvente, întrucât le percep ca un obstacol pentru libertatea lor. Dar dacă el însuși vorbește despre asta, înseamnă că are nevoie cu adevărat de tine.

6.”Ar trebui să ieșim cumva la o cafea…”

O ofertă voalată. Această frază este provocatoare. El încearcă să vadă dacă vei da dovadă de activitate, dacă vrei să vă vedeți din nou.

7. ”Lasă-ți asta ție.”

Există două opțiuni: fie speră la o altă întâlnire când îi vei întoarce acest lucru, fie vrea să ți-l ofere. Este foarte semnificativ, dacă sunteți la începutul relației și el deja îți oferă lucrurile cu ușurință.

8. ”Zâmbește cât mai des.”

Este o frază foarte caldă. Ea vorbește despre faptul că bărbatul este bucuros să te vadă fericită, te percepe ca fiind frumoasă. Și îți percepe zâmbetul ca o manifestare a reciprocității.

9. ”Te pot săruta/îmbrățișa?”

Îți cere permisiunea. Acest lucru vorbește despre atitudinea sa respectuoasă. El este dispus să treacă la o altă etapă a relației, dar vrea să se asigure că dorești acest lucru și că sentimentele lui sunt reciproce.

10. ”În ce zodie ești născută?”

Ai auzit de multe ori această întrebare de la un bărbat? Cel mai probabil nu. Bărbații nu sunt interesați de horoscoape și le considera niște prostii. Dar dacă te-a întrebat despre asta, crede-mă, e interesat de tine. El este atât de interesat încât vrea să știe cât mai multe despre tine, chiar dacă este un simplu horoscop.