7 întrebări incomode pe care ar trebui să le discute fiecare cuplu.

Nu este o rușine să vorbiți despre foștii parteneri sau despre finanțe, dacă aveți intenții seroase.

1. Ai avut boli cu transmitere sexuală?

Este un subiect foarte sensibil. Nu toată lumea poate vorbi deschis despre asta, dar trebuie să cunoști acest detaliu. Desigur, dacă îți faci griji pentru sănătatea ta. Dacă afli că partenerul a fost infectat în trecut, mergeți împreună la medic. Asigurați-vă că acum totul este bine. Aflați despre măsurile preventive.

2. Ce te preocupă în relația noastră?

Atunci când unui partener nu-i convine ceva în relație, dar rămâne tăcut, supărările doar se acumulează. Mai bine discutați și rezolvați problema urgentă.

3. Ești mulțumit de situația financiară?

Este foarte important să discutați problemele legate de bani. Nu este vorba despre datorii, impozite sau salariu. Este necesar să afli ce relație are partenerul cu banii. Trebuie să înțelegi dacă atitudinile și obiceiurile voastre coincid.

Decideți cum veți planifica bugetul comun. În timp va trebui să vă adaptați cumva. Și nu vă faceți griji, astfel de discuții doar vor îmbunătăți relația voastră.

4. Îți dorești o relație serioasă pe termen lung?

Nu-ți fie teamă să recunoști că ești în căutarea unei persoane cu care intenționezi să trăiești toată viață. Dacă nu te interesează o relație de scurtă durată, spune-i asta. Nu ține omul, dacă obiectivele voastre nu se potrivesc. În caz contrar, totul se poate încheia foarte dramatic.

5. Ce preferințe ai în pat?

Este important să cunoști dorințele și preferințele partenerului. Uneori este dificil să te deschizi altei persoane și să vorbești despre preferințele tale. Scapă de stereotipuri și aveți încredere unul în celălalt. S*xul este o componentă importantă a relațiilor fericite.

6. Există cineva pe care nu-l poți uita?

Dacă cineva dintre foștii parteneri se ivește la orizont, se poate termina prost. Ar fi mai bine să întrebi direct despre asta.

7. Îți dorești copii?

Dacă îți dorești copii, este important să fii cu persoana care își dorește același lucru. Chiar dacă opiniile voastre nu coincid când veți face acest pas. Cei care nu doresc să devină părinți, au de obicei, motive serioase pentru acest lucru. Ignorarea acestor motive sau refuzul de a recunoaște acest fapt, în viitor poate afecta negativ relația voastră.