10 motive pentru care mulți bărbați nu înțeleg femeia sensibilă

Majoritatea bărbaților nu vor putea înțelege profunzimea iubirii și grija pentru ceilalți. Ei nu înțeleg cât de frumoasă este sensibilitatea și cât de important este acest dar. Dificultățile și factorii externi îi obligă să renunțe imediat fără prea mult efort. Din nefericire, ei nu-și dau seama că pierd cele mai bune femei din lume.

Iată de ce majoritatea bărbaților nu pot face față sensibilității feminine.

1. Independența ei

Societatea continuă să le spună bărbaților că ei sunt puternici, că sunt protectorii femeilor. Mulți nu înțeleg cum ar putea să fie într-o relație cu o femeie suficient de puternică, care poate avea grijă singură de sine. Și faptul că femeia sensibilă vrea angajamente, nu înseamnă că are nevoie de un bodyguard.

2. Așteptările mari

Femeia sensibilă își va stabili mereu standarde morale înalte. Ea așteaptă aceeași pasiune și angajament din partea oamenilor apropiați. Și nu va accepta scuzele pe care unii bărbați le inventează pentru comportamentul lor.

3. Compasiunea

Compasiunea ei nu o frânge. Viața pentru astfel de femei este mai dificilă, da, dar nu este un proiect de caritate pentru bărbați. Ea nu are nevoie de bărbatul care va veni și o va salva. Fiind conștientă de puterea sa, ea va distruge ego-ul bărbatului în bucăți, dacă el o va subestima.

4. Spiritul de observație și critica

Femeia sensibilă este foarte observatoare și nu percepe lucrurile așa cum sunt. Pentru a înțelege cu adevărat situația, ea trebuie să știe tot ce s-a întâmplat, iar multor bărbați nu le plac întrebările critice. Însă ea are nevoie de asta pentru a fi liniștită.

5. Pasiunea și profunzimea ei

Femeia sensibilă nu cunoaște jumătățile de măsură. Ea își pune sufletul în tot ceea ce face, inclusiv în relații. În spatele oricărei acțiuni mici, ea caută un sens profund, iar când se unește cu cineva, o face pentru toată viața. Mulți bărbați nu pot îndeplini astfel de așteptări, iar unii dintre ei nu sunt suficient de puternici pentru a se asocia cu o astfel de persoană.

6. Privește direct în suflet

Hipersensibilitatea îi permite să privească omul și să vadă tot adevărul despre el. Tot ce e frumos și tot ce e urât în om și îl va judeca în mod corespunzător. Femeia sensibilă nu va avea încredere oarbă în ceea ce spune cineva.

7. Nu-i plac schimbările de dispoziție

Când femeia sensibilă începe o relație, ea vrea ca bărbatul să-și respecte cuvântul. Dacă el spune că va face ceva, ea consideră că este făcut. Dacă spune că va fi undeva, va decide că el va fi acolo la ora stabilită. Ea nu va fi de acord cu mai puțin.

8. Teama de vulnerabilitate.

Orice relație necesită un anumit grad de vulnerabilitate și intimitate între parteneri, însă femeia sensibilă, de asemenea, se teme că poate fi rănită. Ea va face fiecare pas cu prudență, iar pentru unii bărbații acest lucru poate părea prea lent. Nu este vina ei că are nevoie de timp pentru a avea încredere în om.

9. Comunicarea directă

Femeia sensibilă știe că doar comunicarea este cheia succesului în orice relație și nu-i este teamă de adevăr. Ea va fi întotdeauna sinceră și nu va încerca să ascundă lucrurile după cuvinte frumoase. În plus, așteaptă aceeași onestitate din partea celor apropiați.

10. Perseverența și ambiția

În orice situație, femeia sensibilă va fi decisă. Este incredibil de încrezătoare, deci nu are nevoie de cineva care să-i spună ce ar trebui sau nu ar trebui să facă.  Mulți bărbați pot găsi această abordare înfricoșătoare, pentru că nu știu cum să trateze această putere.

Femeile sensibile sunt foarte valoroase, dar au nevoie de timp pentru a găsi bărbații care merită cu adevărat dragostea lor. Ele au nevoie de cei care înțeleg combinația dintre putere și sensibilitate și doar foarte puțini vor putea face față acestei sarcini.