Dacă îți dorești o relație puternică și stabilă, în niciun caz să nu faci aceste 5 lucruri pentru bărbat.

Să-l iubești – desigur! Să te sacrifici – doar în situații extreme. Însă există lucruri pe care nu le poți face pentru bărbat, dacă îți dorești o relație puternică și stabilă.

1.Să-l ajuți financiar

La început îi achiți burger-ul, apoi iei un împrumut pentru mașina lui nouă. Ajutorul financiar în mod inevitabil duce la sclavie. Chiar dacă partenerul are probleme la locul de muncă, dacă a fost concediat și are buzunarul gol – nu te grăbi să-i întinzi o mână de ajutor. Pune-te în locul lui: ce ai face într-o situație similară? Corect, vei căuta o cale de a face bani. Și ce-l împiedică să facă același lucru?

Nu-ți fie milă de el, pentru că mai devreme sau mai târziu se va termina cu o tragedie – nu vei mai respecta omul de lângă tine, vei învăța să fii independentă, lucrând pentru doi.

2. Să-i oferi daruri scumpe

Chiar dacă nu te costă nimic și vrei să-l faci fericit, gândește-te de o mie de ori înainte de a face acest pas greșit. În primul rând, un cadou de lux poate face omul să se simtă jenat, dacă nu-ți poate oferi ceva echivalent în schimb. În al doilea rând, bărbatul se poate folosi de bunătatea ta. În al treilea rând, oferindu-i ceva incredibil o dată, gândește-te dacă vei avea ocazia să-l surprinzi și data viitoare. Nu face o competiție cu tine însăți. Relațiile nu sunt create pentru asta. Cadoul ar trebui să fie un semn de atenție plăcut, care vă va lăsa ambilor amintiri plăcute.

3. Să-ți fie milă de el

”Mi-e milă, deci îl iubesc” – așa cred multe femei. Și în zadar. Bărbații care se plâng de soartă grea nu devin mai fericiți. Treptat, te vei transforma într-o pernă de suspine. De asemenea, există probabilitatea să-și găsească o femeie cu care va dori să fie puternic.

4. Să renunți la viața personală și carieră

Chiar dacă vei fi gospodina anului cu plăcinte fierbinți și cămăși călcate, bărbatul mai devreme sau mai târziu va dori să te vadă și altfel, mai atractivă. Cu cât te dedici mai mult rutinei, cu atât mai repede el își va pierde interesul pentru tine. De aceea, umple-ți viața cu diverse hobby-uri și uneori permite-ți să te relaxezi, să ieșiți la întâlniri romantice. Nu uita de prieteni, de muncă, de rude și de cei dragi. Cu cât mai diversă și mai interesantă va fi viața ta, cu atât mai mult interes îi vei provoca.

5. Să-ți schimbi aspectul 

Să-ți schimbi drastic aspectul, pentru că el iubește blondele cu părul lung, cu siguranță nu merită. Dacă insistă asupra transformării, atunci de ce să nu-și găsească idealul în altcineva? În caz contrar, există șansa să te pierzi și să obții o mulțime de complexe. Bărbatul cu care ești într-o relație nu ar trebui să sculpteze o păpușă din tine, așa cum vrea el. În acest caz, nu ești cu bărbatul potrivit.