O femeie înțeleaptă ascunde aceste 3 lucruri de soțul ei

”Limba – este inamicul meu.” Nu întotdeauna într-o relație femeia se gândește la acest postulat. Ce secrete poți avea față de soț? Astfel gândesc soțiile tinere. Și numai cu experiența vine înțelegerea că nu ar trebui să-i dezvălui totul omului apropiat. Fiecare dintre noi ar trebui să aibă un colț secret în care ne păstrăm secretele. Iată ce nu ar trebui să știe soțul tău.

1. Secretele trecutului

Merită să-ți ascunzi trecutul de soț? Bineînțeles că nu, întrucât el este calea spre prezent. Cu toate acestea, o femeie inteligentă nu va intra în detaliile relațiilor anterioare. Soțul trebuie să aibă încrederea fermă că este persoana principală din viața alesei sale. Prin urmare, o femeie înțeleaptă nu-și compară niciodată soțul cu foștii parteneri. Acest lucru se referă atât la obiceiuri, starea financiară cât și la relațiile s*xuale. Chiar dacă soțul te roagă să-i povestești, nu ar trebui să faci asta. Cuvintele tale vor lăsa pentru totdeauna o ”urmă” în sufletul lui.

2. Veniturile

Soțul trebuie să știe cât câștigă soția lui? Soția inteligentă “citește” ambițiile soțului ei și rezolvă singură această problemă. Din vremuri străvechi bărbatul era cel care întreținea familia. Sarcina lui era să aducă vânatul în casă. Însă realitatea este că femeia poate câștiga mai mult decât bărbatul. Cu toate acestea, o soție inteligentă nu se laudă cu veniturile sale. Ea aduce bani în egală măsură în bugetul familiei, iar surplusul îl poate cheltui pentru haine sau pantofi de marcă și poate pune deoparte bani pentru autoeducație.

3. Economiile

Dar există și situația inversă. Femeia având un soț bogat nu aduce venituri semnificative în familie. În același timp, ea își pune economiile deoparte “pentru zile negre”. Soțiile inteligente ale unor bărbați puternici și bogați știu că această zi poate veni oricând. Desigur, fiecare caz este individual. Relațiile personale sunt ca mersul pe sârmă: încerci să-ți menții echilibrul, însă te dezechilibrezi și cazi în jos. Dezechilibrul ar putea să nu fie critic, dar cine știe ce cicatrice va lăsa în suflet.