9 fraze viclene pe care le utilizează bărbații la începutul relației.

Fiecare bărbat, dorind să cucerească femeia tinde să fie original. Însă, în ciuda rafinamentului și inovațiilor, el cu siguranță folosește soluții standard. Mai mult decât atât, există câteva fraze tipice pe care le utilizează la începutul unei relații fiecare bărbat. Astfel de trucuri au scopul de a câștiga încrederea altei persoane. În ciuda cuvintelor minunate spuse la început, în viitor, bărbatul se poate comporta puțin diferit. Și faptele lui adesea contrazic cuvintele. De aceea, este foarte important să înțelegi la timp dacă încearcă să te manipuleze sau dacă tot ceea ce-ți spune – este sincer și real.

1.Avem atât de multe lucruri în comun! Cred că tu ești jumătatea mea, persoana cu care vreau să trăiesc toată viața.

Adesea, bărbații se exprimă astfel doar cu scopul de a te studia în detaliu, înțelegând exact ce-ți place și ce nu, la ce te gândești, la ce visezi, ce pasiuni ai. După o astfel de frază, femeile se deschid complet, nu mai sunt un mister, vorbesc deschis despre sentimentele lor și planurile de viitor.

2. Niciodată nu te voi minți și nu te voi trăda. Pentru mine cel mai important lucru într-o relație este încrederea.

Adesea, astfel se exprimă mincinoșii patologici. Cei care în continuare vor inventa niște scuze ridicole, iar tu din obișnuință vei crede aceste prostii, pentru că în minte ți-ai format imaginea că iubitului tău este o persoană sinceră, incapabilă să-i înșele pe alții.

3. Unde ești? Îmi fac griji pentru tine

S-ar părea că o astfel de expresie este o manifestare a grijii și sensibilității? De fapt, acesta este începutul controlului total, sub masca intențiilor bune. Astfel, bărbatul încearcă să verifice cât de mult te poate influența, cât de mult îți poate corecta comportamentul și acțiunile.

4. Iartă-mă, dar acum sunt foarte ocupat, nu am timp. Am nevoie de o pauză.

Este o frază delicată. Dar numai la prima vedere. Încă mai încerc sa te țin, dar nu mă interesezi și atât timp cât nu există o alta opțiune, nu te eliberez.

5. Iartă-mă, te rog, nici eu n-am înțeles de ce am făcut-o.

Și tu îl crezi? Crezi că este posibil acest lucru? Scoate-ți ochelarii roz. Desigur, el a înțeles totul. Pur și simplu, din întâmplare ți-a arătat adevărata față, pe care o ascundea atât de iscusit în spatele măștii unui tip atent și iubitor. Dar ce se va întâmpla în continuare? Într-o anumită perioadă de timp, această mască va dispărea. Ce va rămâne? Cel din spatele acestei imagini create artificial. Ești gata sa construiești o relație cu el? Dacă nu, este mai bine să pui punct imediat.

6. În sfârșit am găsit pe cineva cu care voi fi până la bătrânețe. Aceasta ești tu.

O frază incredibilă care poate confunda orice fată. Gândește-te exact când a spus aceste cuvinte. Oare nu erau spuse pentru a-și justifica faptele rele sau îndoielile tale cu privire la sinceritatea sentimentelor.

7. Toate femeile sunt mercantile. Întotdeauna aveau nevoie numai de banii mei și nimic mai mult.

Fraza tipică a unui bărbat zgârcit. Astfel încearcă să te convingă că mercantilismul e rău. Și sarcina ta este să dovedești că nu ești așa, că îl prețuiești și îl iubești pentru altceva. Ce urmează? Începi să te comporți arătându-i că nu ai nevoie de nimic. Ți-e teamă să comanzi și o ceașcă de cafea, pentru că ar putea să creadă că astfel îl folosești. O situație penibilă, nu-i așa? Și o relație care nu duce la nimic în viitor.

8. Întotdeauna eu am fost cel care a rupt relația. 

Bărbații cu greu își recunosc propriul fiasco. De aceea, folosesc o expresie similară, chiar dacă în realitate au fost abandonați.

9. Fosta mea parteneră…. (doar negativism).

Criticând pe cineva cu care ai fost chiar și o perioadă scurtă de timp – întotdeauna este dezgustător și incorect. Bărbaților adesea le place să-și critice fostele partenere. Ei cred că astfel te atrag, încercând să creeze un contrast între tine, cea bună și fosta, cea rea. Ce poți aștepta de la un astfel de om? Cu siguranță nimic bun.