4 lucruri în aspectul unui bărbat pe care femeile nu le trec cu vederea

În societatea modernă, pentru a arăta atractiv, bărbatul doar trebuie să aibă grijă de aspectul său. Nu, nu spun că fiecare ar trebui să ajungă la extreme și să devină metrosexual. Însă regulile elementare de igienă și îngrijire, neapărat trebuie respectate. În opinia femeilor, bărbații ar trebui să aibă grijă de următoarele 4 lucruri în aspectul lor.

1. Firele de păr din nas

Probabil, veți fi de acord, că  firele de păr care ies din nări nu arată deloc prezentabil. Și femeile le observă, în special atunci când se sărută. Este foarte ușor să scăpați de ele. Optim ar fi un trimmer special care vă permite să tăiați cu ușurință astfel de fire, evitând iritarea mucoasei.

2. Unghiile

Acestea ar trebui să fie întotdeauna curate și îngrijite. Nicio femeie nu va permite bărbatului cu unghii și degete neîngrijite să se apropie de corpul ei sau de anumite părți ale acestuia.

Și nu este necesar să mergeți la salon pentru a vă face manichiura sau alte proceduri exotice. Este suficient să le tăiați și să le spălați la timp.

3. Pielea curată după bărbierit și barba îngrijită

Pentru multe femei acneea, precum și barba neîngrijită – sunt respingătoare. Și dacă pielea iritată este doar un aspect inestetic, atunci de la o barbă neglijată poate mirosi urât.

Este simplu să ai grijă de ele. Dacă te razi – utilizează o cremă hidratantă după bărbierit. Dacă îți crești barbă – spăl-o în mod regulat precum îți speli părul capului și menține-i forma îngrijită.

4. Mirosul

Mirosul bărbatului este, de asemenea, o parte a aspectului său, care îi completează imaginea. Femeile sunt foarte sensibile la mirosuri. Nu voi vorbi despre îngrijirea banală și mirosul urât de subraț. Aș dori să pun accentul pe parfumul ales corect.

Pentru asta, cel mai bine ar fi cereți ajutorul unui specialist. Și rugați-l să vă aleagă 2 arome – mai lejer, revigorat – pentru lunile calde ale anului și puțin mai intens pentru cele reci.