10 semne de atenție care vorbesc despre atitudinea bărbatului față de femeie

10 semne de atenție care vorbesc despre atitudinea bărbatului față de femeie.

1. Sărutul de bun venit și de adio – Sărutul de bun venit înseamnă: “Sunt bucuros să te vad”, iar cel de adio – “Îmi va dor de tine”.

2. Îmbrățișează-o – Fiecare dintre noi vrea să îmbrățișeze și să simtă aproape persoana iubită. Dacă nu vă îmbrățișați mai mult de o dată pe zi, relația voastră nu poate fi numită normală. Și după cum știți îmbrățișările prelungesc viața.

3. Oferă-i daruri mici – nu numai florile bucură ochii femeilor. Scrie-i un bilețel și pune-l în buzunarul sacoului, trimite-i câteva mesaje drăguțe, pregătește-i micul dejun și cafeaua, mergeți împreună la plimbare în parc și desenați ceva amuzant pe asfalt. Cumpără-i ciocolata preferată, dăruiește-i o pălărie amuzantă etc.

4. Observă micile detalii, spune-i complimente – Să-i observi noua tunsoare sau faptul că a îmbrăcat o nouă rochie – este foarte important. Fata încearcă să arate bine, iar pentru asta poți și chiar ar trebui sa o lauzi. Nu este atât de greu să observi că s-a schimbat ceva în aspectul ei.

5. Spală vasele – Acesta este un indicator excelent că apreciezi cu adevărat tot ceea ce face pentru tine și că mâncarea a fost cu adevărat gustoasă.

6. Ajut-o să-și scoată/îmbrace haina – Un gest plăcut care emoționează orice femeie. Îi va îmbunătăți dispoziția atât ei, cât și ție.

7. Îmbrățișează-o din spate, sărută-i fruntea, obrajii – Săruturile pe frunte, obraji și nas – sunt plăcute și drăguțe. Acest lucru îi dă de înțeles că vrei să fii alături de ea, că ești încântat să fii cu ea.

8. Permite-i să doarmă – dacă a adormit în brațele tale în timp ce priveați un film, permite-i să doarmă. Cât mai blând pune-o pe pat sau pe canapea într-o poziție confortabilă.

9. Treci prin mulțimea de oameni – De fiecare dată când vă confruntați cu o mulțime de oameni la o întâlnire, un concert, un miting sau alte evenimente și trebuie să treceți prin ea, ia-o de mâna sau trage-o după tine, încet și ușor treci printre oameni, încât ea să te urmeze pe teritoriul deja liber. Astfel te vei prezenta ca un bărbat demn de încredere.

10. Spune-i “mulțumesc”. – Ți-a pregătit prânzul? Spune-i mulțumesc și sărută-i nasul. A făcut ordine în apartament? Mulțumește-i. Ți-a dăruit o seară de neuitat? Spune-i cuvinte de mulțumire.