Femeile singure sunt mai fericite. Iată de ce

Cum vă imaginați o femeie necăsătorită? O persoană tristă, dornică de afecțiune, de un umăr sigur sau o persoană puternică, independentă și veselă? În ochii societății, femeia singură adesea arată sărmană, ghinionistă în dragoste, însă stereotipul este departe de adevăr. Multe femei fără partener sunt mult mai fericite decât cele care tind să se căsătorească.

Contrar așteptărilor, ele își asumă soarta, se întrețin singure, își realizează visurile. Încercați să comunicați cu femeile autosuficiente și veți înțelege imediat că au mai multă încredere și hotărâre decât cele care au un partener. Cum reușesc asta?

Aceste femei trăiesc perfect singure. Nu au nevoie de nimeni să le completeze. Ele sunt personalități realizate, mulțumite de viață. Unele dintre ele rămân pentru totdeauna necăsătorite doar pentru că nu au cunoscut un bărbat decent. Altele s-au obișnuit cu singurătatea și nu suferă din cauza ei. Iar o altă parte au fost deja într-o relație și s-au ars, deci preferă să nu mai repete experiența.

Motive pentru care au ales singurătatea pot fi multe. Însă cel mai important, este că aceste femei trăiesc minunat, ele știu să se bucure de singurătate.

Cel mai mult se bucură de propria companie, când nu trebuie să-și facă griji pentru nimeni. Se gândesc mai bine în tăcere. Ele știu să aprecieze fiecare moment și nu contează ce fac. Trăiesc conștient, acceptându-se complet. Aceste femei percep singurătatea ca fericire. Se întâmplă foarte rar să ceară cuiva sfatul, să-și împărtășească îndoielile, spre deosebire de femeile care nu sunt obișnuite să rămână singure. Ele nu simt nevoia de comunicare confidențială și atenția celorlalți, se descurcă bine și fără ajutorul din afară.

Perspectiva de a petrece serile acasă este mai tentantă decât o întâlnire. Nu se vor simți incomod dacă vor merge la un restaurant sau la cinema singure. Nu au nevoie de nimeni pentru ca viața să prindă sens. Aceste femei sunt libere atunci când aleg prioritățile vieții. Ele nu depind de nimeni și nu au obligații față de nimeni. Sunt responsabile numai pentru ele însele.

Au suficient timp și energie pentru a-și îndeplini dorințele. Se pot dedica pe deplin carierei și hobby-urilor. Își pot menține forma fizică și se pot alimenta corect. Întotdeauna își urmează vocația. Sunt inspirate de viața solo. Se bucură de sentimentul de spațiu, acolo unde se respiră ușor și calm.

Dar asta nu înseamnă că nu se vor îndrăgosti niciodată și nu vor avea o familie, ele pur și simplu nu grăbesc lucrurile, pentru că sunt sigure că bărbatul potrivit poate fi recunoscut dintr-o mie. Standardele lor sunt mai mari, întrucât nu doresc să-și lege viața cu primul întâlnit.

În loc de mediocritate, care le va trage înapoi, ele preferă să aștepte bărbatul care va fi capabil să le ofere sprijin, inspirație, care le va insufla curaj și nu va economisi lauda. În înțelegerea lor, o căsnicie nereușită este o pierdere de timp. Este lipsit de sens să te pierzi de dragul unei iubiri nefericite.

Aceste femei sunt pe deplin fericite în singurătate.