Chiar dacă nu recunosc, femeile sunt atrase de aceste 3 trăsături negative ale bărbaților.

Dacă întrebi femeia despre calitățile masculine care o atrag cel mai mult, ea bineînțeles, va numi bunătatea, grija, încrederea etc.

Adevărul este că în caracterul masculin există trăsături negative care la nivel subconștient atrag femeile. Dar nu toată lumea recunoaște acest lucru. Astăzi vom vorbi despre trei dintre ele.

Aroganța și egoismul

S-ar părea că cine și-ar dori un bărbat cu astfel de calități. Însă dacă privim această problemă în contextul relației dintre bărbat și femeie, puțin egoism este potrivit.

Încrederea totală în sine, care uneori se transformă în aroganță este percepută de femei la nivel subconștient ca o trăsătură puternică de caracter (bărbatul întotdeauna obține ceea ce vrea, deci va avea succes în viață).

Chiar dacă femeia rațional înțelege această aroganță, asta nu o va salva – este foarte dificil să te opui comportamentului instinctiv.

Confuzia ușoară

Aici vorbesc despre confuzia ușoară și nu despre marasmul clinic. Ce vreau să spun prin acest termen – lipsa de atenție față de detaliile minore. Și, după cum știți, femeile, dimpotrivă, își concentrează toată atenția pe detalii și țin minte totul.

Așadar, reamintindu-i bărbatului încă odată unde și-a lăsat ochelarii sau la ce oră era programată întâlnirea cu prietenul, doamnele își simt valoarea și importanța. Și înțeleg că bărbatul fără ele se va pierde, ceea ce le gâdilă orgoliul.

Brutalitatea moderată

Ce fel de brutalitate, vor argumenta unii, femeile sunt niște creaturi atât de fine și blânde. În acest caz, brutalitatea este percepută ca un semn al puterii.

Orice femeie, indiferent cât de mult ar pretinde că este inaccesibilă, visează să fie “luată” și nu convinsă sau rugată. La femei acest lucru, de asemenea, este incorporat la nivel instinctiv. Bineînțeles, vorbesc aici despre limite rezonabile, nu despre influența fizică deschisă împotriva voinței.