7 gesturi care te vor învăța să ”citești” orice fată

Majoritatea băieților nu au idee despre ce înseamnă cu adevărat gesturile unei fete. Ce spun mișcările ei? Ce se află în spatele unei anumite poziții a brațelor sau a picioarelor? Și ce merită să urmărești îndeaproape pentru a citi orice fată? Atenție – aceste 7 trucuri le poți pune în practică.

1.Poziția mâinilor și picioarelor

Dacă fata își freacă mâinile, nu înseamnă că îți numără banii în portofel. De fapt, asta vorbește despre faptul că e cuprinsă de sentimente sau amintiri plăcute. Dacă la întâlnire ai observat că fata și-a încrucișat brațele, nu o lăsa să facă același lucru cu picioarele, schimbă imediat subiectul discuției.

2. Copierea posturii.

Aceasta este considerată o manifestare evidentă a simpatiei. Dacă fata îți copie postura, gesturile și expresiile feței – acesta este un semn bun. Gesturile ei încetinesc și devin mai line, după tempo se potrivesc cu ale tale. Toate aceste modificări apar intuitiv.

3. Atingerea părului

Fetele adesea își îndepărtează părul de pe frunte, dezvăluindu-și nasul, ochii și obrajii. De cele mai multe ori fac asta pentru ca părul să nu le deranjeze. Însă, uneori, subconștient ele își descoperă fața din acea parte în care se află tipul simpatic. Face asta cu scopul de a-l vedea mai bine, precum și el să-i poată examina mai bine fața. Adesea femeile își înclină capul lateral, deschizându-și astfel zona gâtului. Sau își ating părul când sunt nervoase. Această mișcare le oferă încredere. Flirtând, fata își va aranja mai lent parul, oferindu-i șansa băiatului să se uite mai bine la mâini și păr.

4. Mângâierile și mușcăturile.  

Atunci când femeia se atinge pe sine sau atinge obiecte neînsuflețite – este un semn sigur că vrea să atingă o altă persoană. Dacă fata te place, ea neapărat va dori să te atingă.

5. Contactul tactil

Reducerea distanței dintre voi – indică trecerea relației la un nou nivel. După cum s-a menționat deja, fata va tinde spre contactul tactil dacă îi place băiatul. Desigur, ea nu se va arunca asupra ta, dar poți conta pe o atingere ușoară. De regulă, acest lucru este întâmplător, dar se repetă în mod regulat. Și se datorează următorului semnal non-verbal: un lucru ciudat, dar de multe ori în prezența bărbatului care o interesează, femeia brusc devine stângace. Probabil din acest motiv își controlează mai puțin mișcările.

6. Manipularea hainelor

Rotirea ceasului, bijuteriilor, legănarea pantofului, tragerea lanțului – toate astea sugerează dorința subconștientă de a scăpa de haine. Dar nu înseamnă că se va grăbi să se dezbrace imediat, ci indică faptul că femeia este extrem de emoționantă și te tratează cu încredere.

7. Gesturile vizuale.

Fetele preferă să urmărească în secret obiectul pasiunii lor. Dacă se va întâlni cu privirea cu băiatul care o interesează, fata se va comporta de parcă a fost prinsă la locul crimei. Ea va întoarce privirea rușinată și se va înroși.

Dacă poți citi limbajul semnelor, chiar și într-o perioadă scurtă de comunicare poți înțelege ce simte aleasa ta – indiferență sau interes.