10 exemple despre ce poate face depresia cu locuințele oamenilor.

Depresia – nu este starea de spirit proastă și tristețea trecătoare. Este o boală gravă care are consecințe serioase. Uneori, depresia devine vizibilă nu numai în comportamentul omului, ci și în obiectele care îl înconjoară. Uneori, omul nu are suficientă motivație și forțe să facă lucrurile de bază. Ca urmare, locuința sa se umple cu vase și haine murdare, iar mizeria crește atât de repede, încât este pe cale să-l evacueze pe cel care locuiește acolo.

Iată cum arată casele oamenilor care suferă de depresie, înainte și după ce au făcut ordine.

1. ”În sfârșit pot posta! Cu o lună în urmă mi-am stabilit obiectivul să curăț camera de consecințele depresiei, iar astăzi pot spune că am finisat 90%. Pisica m-a ajutat!”

2. “În cele din urmă am făcut ordine în cameră după un episod depresiv de două luni”

3. “Datorită suportului, am făcut ordine în cuibul meu depresiv.”

4. ”Groapa mea depresivă înainte și după ce am făcut ordine.”

5. ”Ce ușurare. Era o groapă de gunoi, iar viața aici nu putea fi bună. O cameră curată mă face să mă simt mai bine.”

6. ”Depresia are forme vizibile în casa mea. Am făcut primul pas, făcând ordine în acest colț al dormitorului meu. Pas cu pas, îmi voi curăța casa în 2019. Va fi un proces lung. Au trecut aproape doi ani de când casa mea era curată și ordonată. Acest “înainte” nu este cea mai rea parte a casei mele.”

7. ”Uneori depresia te face să trăiești în noroi. Și te motivează cu adevărat, atunci când poți împărtăși micile victorii. Vă iubesc, băieți. Camera de zi. Înainte și după.”

8. “În cele din urmă am scăpat de mizeria provocată de depresie”

9. “Bucătăria, curățată după o săptămână de depresie și nebunie în familia mea”

10. “Dezordinea creată de depresie: înainte și după.”