Test psihologic: Alege scoica și află lucruri interesante despre tine.

”Un om lipsit de generozitate este ca o scoică fără perlă.”

Pentru majoritatea oamenilor scoica simbolizează marea, plaja și soarele. Însă în China, scoica este considerată o metaforă a “yin-ului” feminin și este asociată cu luna (“Când luna este întunecată, scoicile sunt goale”, spune Tao Te Ching). De asemenea, ea simbolizează moartea și renașterea.

Așadar, privește cele trei scoici și alege una care îți place cel mai mult.

SCOICA 1

Ai avut dificultăți în viață, dar ai fost capabil(ă) să ieși din situațiile stresante. “Ceea ce nu te omoară, te face mai puternic” – este motto-ul tău. Cu toate acestea, în spatele puterii și voinței tale se ascunde o fire delicată și sensibilă.

Ți-e greu să percepi oamenii negativi. Treci pe lângă ei fără să încerci să-i schimbi. În viață ești o persoană norocoasă, cei dragi te iubesc și te apreciază.

SCOICA 2

Ești ca o rază de soare. Vrei să-i încălzești pe toți cu bunătatea ta. Însă acest lucru nu poate continua la nesfârșit. Oamenii îți simt blândețea și adesea se folosesc de atenția și bunătatea ta. Economisește-ți energia. Ai nevoie de ea.

Ești o persoană perfecționistă, îți place când viața este echilibrată, în caz contrar începi să-ți faci griji. Dar nu te tortura, lasă totul să-și urmeze cursul.

SCOICA 3

Dacă ai ales această scoică, înseamnă că ai avut prea multă grijă de ceilalți și ai obosit. Însă, tot ce ai investit în familia ta, în muncă, în prieteni, în toate faptele bune, ți se va întoarce însutit. Trebuie să te deschizi ca o floare în primăvară. E timpul să-ți îndeplinești dorințele. Meriți odihnă. Lasă-i pe alții să lucreze!

Te-ai regăsit în descriere?