Bărbatul potrivit va veni în viața ta după o greșeală mare…

Într-o zi vei întâlni bărbatul pe care îl vei simți. Nu vei ”înnebuni” de dragoste, iar inima nu te va durea doar de la un singur gând despre el.

Nu-l vei urmări pe rețelele sociale pentru a afla cu cine și unde se află. Nu-ți vei petrece noaptea analizându-i fiecare faptă. Nu-ți vei reține cuvintele sau iubirea pe care o simți, de teama să nu-l sperii. Nu vei aștepta un semn de sus sau timpul potrivit pentru a fi cu el.

În schimb, intențiile lui vor fi clare. El va folosi fiecare ocazie pentru a-ți arăta cât de importantă ești pentru el. El va dori să petreacă timpul cu tine, să găsească timp pentru tine. Va dori să fie cu tine de parcă te-a căutat toată viața.

Într-o zi vei întâlni bărbatul care te face să crezi din nou în iubire.

Te vei îndrăgosti atunci când nu vei căuta iubirea. Când inima ta va fi goală în urma celor care te-au rănit. Și în ciuda acestui lucru, el va face dragostea ușoară și naturală. Te va face să-ți deschizi inima și să ai încredere. El te va face să vrei să-l crezi și să-l iubești de parcă nu te-ai ”ars” niciodată.

Într-o zi vei întâlni bărbatul care simte la fel ca tine. Nu te va înșela, va fi sincer. Va fi mândru de relația voastră. Îți va arăta cât de importantă ești pentru el. Nu-ți va promite lumea întreagă, el te va face parte din lumea lui. Nici măcar nu te vei îndoi de faptul că este bărbatul unic. Nu te vei îndoi de sentimentele și intențiile lui.

Te va accepta așa cum ești.

Într-o zi vei întâlni bărbatul care te face să te simți tu însăți. Și vei fi tu însăți. Nu-l vei convinge că trebuie să te iubească. Nu vei aștepta până când va înțelege ce simte pentru tine. Nu te vei simți rușinată – de parcă ai fi secretul murdar pe care îl ascunde de toată lumea.

Totul va fi ușor. Vei spune ceea ce crezi, nu te vei controla, nu te vei teme de nimic.

Vei elibera orice durere din trecut și vei păși cu curaj în viitorul vostru comun. Într-o zi vei întâlni bărbatul potrivit pentru tine și vei înțelege de ce nu a funcționat cu alții.

El îți va arăta că dragostea este delicată și frumoasă – așa cum ți-ai imaginat. El te va iubi – așa cum meriți.