6 reguli pe care ar trebui să le cunoască femeia, pentru a trăi în armonie cu bărbatul

Într-o relație cu femeia, bărbații au anumite reguli. Partenera ar trebui să le cunoască pentru a înțelege cum se va comporta bărbatul în anumite situații. Dacă ea cunoaște aceste reguli, are mai multe șanse să construiască o relație puternică, pe termen lung.

1.Bărbatul întotdeauna are dreptate

Toți oamenii se înșală, dar nu și bărbații. Cel puțin așa afirmă ei înșiși. S*xul puternic nu-și recunoaște greșelile, mai ales în fața femeilor. Dacă își admite greșeala, femeia nu va mai avea încredere în el data viitoare. Femeia ar trebui să înțeleagă de ce bărbatul face asta și să privească situația prin ochii lui. Acesta este un indiciu că ea prețuiește relația.

2. Intențiile neserioase

La prima întâlnire bărbatul nu se va gândi niciodată cât de serioase sunt intențiile sale. El vrea să se întâlnească aici și acum cu femeia. Dacă ea va menționa la primele întâlniri că vrea o relație serioasă, asta îl va speria. Bărbatul are nevoie de timp pentru a înțelege dacă se simte bine alături de femeie. Doar atunci îi va permite să intre în spațiul său.

3. Lauda și exagerarea lucrurilor

Bărbații întotdeauna trăiesc într-o cursă între ei. De aceea, tind să se laude cu mașinile, locuințele, succesul lor. Pentru ei este important să fie întotdeauna admirați și considerați supereroi.

4. Modestia și tăcerea

A vorbi – este prerogativa femeilor. Bărbații își expun gândurile clar, pe scurt, fără prea multe informații și emoții. Femeia ar trebui să-i prezinte informația simplu și accesibil.

5. Lipsa emoțiilor

Mulți bărbați nu-și arată emoțiile, chiar dacă s-a întâmplat ceva grav. Femeia ar trebui să-i ofere timp. Doar după ce va asimila cele întâmplate, bărbatului i se va întoarce zâmbetul, buna dispoziție și îi va fi recunoscător partenerei că nu a insistat cu întrebări.

6. Grija și atenția deosebită. 

Un bărbat bolnav are nevoie de o atenție și o grijă deosebită, la fel ca un copil. Femeia ar trebui să-l sprijine și să manifeste grijă. Îi poate aduce supa și ceaiul cu lămâie în pat sau îi poate cumpăra gustările preferate.