5 fapte pe care nu i le poți ierta bărbatului, chiar dacă îl mai iubești.

Despre faptul că femeile iartă și închide ochii la multe lucruri, au fost scrise multe cărți și articole. Desigur, aceasta este o calitate valoroasă, dar există situații care nu pot fi tolerate și în niciun caz iertate. De ce? Pentru că înșiși bărbații ne recomandă acest lucru.

Potrivit acestora, femeile nu ar trebui să-i ierte unui bărbat următoarele lucruri:

1. Atunci când el aplică forța fizică

Acesta este cel mai important motiv pentru care bărbatul nu merită iertarea. Chiar dacă jură că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată – nu-l crede. Cel care a ridicat mâna o dată, nu poate fi numit bărbat. Potrivit statisticilor, bătăile continuă în 99% dintre cazuri.

2. Te-a umilit public

Un alt motiv pentru a șterge definitiv un bărbat din viața ta, este atunci când te insultă în prezența altora. El face asta cu un singur scop – să te umilească și să te rănească cât mai mult posibil, distrugându-ți complet demnitatea și stima de sine. Ai nevoie de un astfel de bărbat? Decide singură.

3. Te manipulează 

Sau te șantajează cu anumite evenimente din trecut. Atunci când o persoană apropiată știe prea multe despre tine și utilizează aceste informații pentru a te controla – el te manipulează fără rușine. Un astfel de “joc” este asemănător cu tirania, când bărbatul știind unde trebuie să lovească mai dureros, pune ultimatumuri și îți amintește constant greșelile din trecut.

4. Insultă oamenii tăi dragi.

Chiar dacă partenerul nu trăiește în armonie perfectă cu părinții tăi și nu-i înțelege întotdeauna, nimeni nu-i oferă dreptul să-i insulte. Făcând acest lucru, el, în primul rând, nu te respectă și nu ține cont de opinia nimănui, se gândește doar la el.

5. Se victimizează

Bărbatul – victimă – este o imagine extrem de tristă și jalnică. El este cel care se plânge în mod constant, îi învinovățește pe alții, cere să fie ajutat, compătimit, miluit. De fapt, aceasta este o modalitate foarte vicleană de a evita responsabilitatea și de a o pune pe umerii fragili ai femeii.