20 de sfaturi care te vor ajuta să arăți mai bine în 10 zile.

Pentru a arăta bine, trebuie să te alimentezi corect, să bei cât mai multă apă, sa renunți la fumat și să gândești pozitiv. Acest program nu poate fi finalizat în 10 zile, dar chiar și un singur lucru din listă – va adăuga puncte atractivității și bunăstării tale.

1. Mergi la dentist și tratează-ți dinții. Dacă nu ai nimic de tratat, fă o curățare profesională.

2. Perie-ți dinții mai des, după fiecare gustare și nu doar dimineața și seara. În 10 zile, cu o perie bună vei elimina o parte din placă, dacă există, ceea ce înseamnă că mirosul din gură va deveni mai plăcut.

3. Nu bea alcool. Zece zile sunt suficiente pentru a elimina consecințele unei petreceri. Vei scăpa de umflături și cearcăne.

4. Renunță la sare. Pentru început, nu mai cumpăra gustări sărate. Sarea reține apa în organism, de aceea apar umflăturile și cearcănele.

5. În fiecare zi când te întorci de la muncă, mergi pe jos cel puțin 40 de minute. Mersul pe jos și vântul proaspăt îmbunătățesc tenul, iar bronzul ușor te va ajuta să ascunzi defectele minore.

6. Pentru față folosește șervețele de hârtie de unică folosință în loc de prosoape, mai ales dacă ai probleme cu pielea. După 10 zile vei observa îmbunătățiri.

7. Dormi 7-8 ore. Nu poți dormi – stai întinsă, dar nu te uita în telefon și nu citi. Fă-ți planuri, visează, meditează, permite-ți să te relaxezi și să te odihnești.

8. Fă exerciții fizice. Stabilește-ți un obiectiv pentru 10 zile. Simte diferența – și decide singură dacă vei continua sau nu. 

9. Oferă-ți 6-7 mese pe zi, în porții mici. Cantitatea de mâncare va rămâne aceeași, dar după 10 zile vei observa că porțiile pot fi reduse, deoarece ai nevoie de mai puțină hrană.

10. Du-te la coafor și fă-ți o tunsoare neobișnuită.

11. Repară și curăță toată încălțămintea, astfel încât aceasta să fie în stare perfectă.

12. Șterge praful din toate colțurile. Vei respira mai ușor și vei dormi mai bine.

13. Dimineața fă un duș rece pentru a-ți înviora vasele sanguine și pielea.

14. În fiecare zi sună pe cineva cu care nu ai mai comunicat demult. Emoțiile pozitive te vor ajuta să zâmbești.

15. Mergi cu spatele drept. Cumpără-ți un corset special sau un gadget dacă nu-l poți ține  toată ziua.

16. În aceste 10 zile poartă cele mai bune haine. Iar ceea ce nu mai porți – donează sau dăruiește. Faptele bune înfrumusețează nu mai puțin decât hainele.

17. În fiecare seară, privește o comedie bună pentru a obține doza necesară de râs și endorfine. Acest lucru te va ajuta să zâmbești și să te simți mai energică.

18. Mergi la saună, dacă nu ai interdicții medicale.

19. Fă un curs de masaj timp de 10 zile, pentru a ajuta spatele și mușchii să funcționeze și să arate mai bine.

20. Nu privi televizorul în aceste 10 zile, fă excepție numai pentru comedii.