8 Semne care îți spun clar că nu-l mai iubești

Din păcate, mulți continuă relațiile, chiar dacă în ele nu mai există dragoste. Ne mințim singuri gândindu-ne că pasiunea poate fi întoarsă. Însă există semne care te ajută să înțelegi că iubirea s-a stins.

1.Fără el te simți mai bine.

Observi că atunci când nu ești cu el te simți mult mai încrezătoare, mai liniștită, mai fericită. De ce să continui relația cu omul alături de care te simți mai rău? Iubirea ar trebui să te inspire și să te facă să avansezi, nu invers.

2. Nu mai vrei să-l faci fericit

Înainte alegeai cu grijă fiecare cadou pentru ziua lui de naștere și te gândeai cum să-i faci o surpriză în timpul zilei, iar acum nu mai vrei să-l faci fericit. Nu te mai bucură ochii fericiți ai omului de lângă tine.

3. Te irită obiceiurile lui

Ceea ce înainte ți se părea drăguț, acum este enervant. Arăți tot mai puțină înțelegere față de “ciudățeniile” lui și simți tot mai mult dezgust când face ceva în felul său. Cel mai probabil, chiar te-ai îndepărtat de el.

4. Ți se pare că nu mai este “același om”.

În timp, observi că nu mai este omul pe care l-ai ales la începutul relației. Ceea ce ți se părea virtutea sa principală, acum ea a dispărut undeva. Iar momentele în care vedeai potențialul, nu ți-au îndeplinit așteptările. Probabil v-ați pierdut reciproc pe drumul vieții.

5. Ești mereu nervoasă

Alături de el ești ești mereu într-o stare de tensiune. Relația voastră pare a fi un joc fierbinte-rece, iar acest lucru cu greu poate fi acceptat ca iubire. Încearcă să analizezi când a început asta și nu uita că,atunci când o persoană încearcă să te dezechilibreze – aceasta este o metodă de manipulare.

6. Te simți neplăcut lângă el

Te simți inconfortabil, neliniștit și neplăcut fizic alături de el. De ce s-a întâmplat asta? Există o mulțime de opțiuni. Dar nu trebuie să-ți ignori sentimentele: ele îți semnalează că ceea ce se întâmplă între voi – este greșit.

7. Nu te bazezi pe sprijinul lui

Te-ai obișnuit să te descurci singură cu experiențele emoționale și cu problemele zilnice. El fie nu manifestă inițiativa de a te ajuta, fie tu însăți nu-i permiți să te ajute. Adevărul este că nu mai ai încredere în el, de aceea, vrei să te descurci singură.

8. Nu vrei intimitate

Te irită, te sperie și te înfurie perspectiva intimității cu partenerul tău? Nu numai că nu-ți dorești o viață intimă, dar nu vrei nici să consolidați conexiunea voastră spirituală? Chiar și atingerile simple îți sunt neplăcute? Astfel de lucruri se întâmplă, nu te învinovăți pentru aceste emoții. Nu ești obligată să continui ceea ce nu dorești.