Felul în care scrii litera X, poate spune cine ești și cum percepi lumea din jurul tău.

Grafologia – studiază scrisul de mână pentru a determina personalitatea omului. Scrisul poate spune cine ești, la ce te gândești și cum percepi lumea din jurul tău.

Pentru a face acest test, este necesar să scrii litera X și să observi ce modalitate de scriere dintre cele 8, utilizezi tu.

№1

Dacă scrii litera X în acest mod, atunci ești o persoană bună, de încredere, optimistă, întotdeauna apreciezi ceea ce ai și privești cu optimism viitorul. Acționezi cu prudență și îți îndeplinești sarcinile cu toată seriozitatea.

№2

Apreciezi experiența din trecut, ținând cont de sfaturile bătrânilor. Înainte de a face ceva, te gândești – ”oare merită?”. Vei trece ușor peste dificultățile și încercările vieții. Știi unde, când și cum să acționezi cel mai bine.

№3

Ești o persoană spontană. Oamenii cu greu vor anticipa ceea ce gândești și cum vei acționa în secunda următoare. Iți place să-i surprinzi pe ceilalți, ai un bun simt al umorului. Pui multe la îndoială, întrucât nu-ți place să iei lucrurile ca atare.

№4

Ai o intuiție bine dezvoltată care rareori te înșală. Întotdeauna vezi binele în ceilalți, fără a acorda prea multă atenție defectelor. Dacă cineva a greșit, întotdeauna îi oferi a doua șansă pentru a repara totul. Accepți schimbarea și nu te mulțumești niciodată cu ceea ce ai obținut.

№5

Îți alegi singur calea vieții, nu-i lași pe alții să decidă pentru tine sau să intervină în viața ta. Faci totul pentru a-ți atinge obiectivele stabilite. Visul – nu este un cuvânt pustiu pentru tine, să-l transformi în realitate este ceea ce te mișcă. Ești o persoană foarte ambițioasă.

№6

Eșecurile și dezamăgirile nu te pot frânge. Crezi că ele există pentru a te face o persoană mai puternică, mai bună. Riști, alegi drumul pe care alți oameni nu l-ar fi ales. Cucerești culmi noi și nu privești înapoi.

№7

Ești o persoană responsabilă, conștiincioasă și de încredere. Depui suflet în tot ceea ce faci. Oamenii din jurul tău îți apreciază onestitatea și deschiderea. Preferi să dai tot ce ai mai bun, să faci totul corect și să acționezi în cel mai potrivit mod.

№8

Ești o persoană creativă. Unii cred despre tine că nu te interesează realitatea, că ești mereu cu capul în nori, însă ei se înșală. De fapt, ești o persoană atentă, vigilentă și da, uneori doar cu gândurile tale. Vezi acele perspective și oportunități pe care alții nu le observă.